Sandraaa parašė:
Linkiu kad butumet viena is tu laiminguju kur is pirmo ciklo uzkimba🤩
Duok dieve 🤍🩷
Sandraaa parašė:
Linkiu kad butumet viena is tu laiminguju kur is pirmo ciklo uzkimba🤩
Duok dieve 🤍🩷
Aš čia tyli skaitytoja buvau ir man jau nebeaktuali tema, bet norėjau įkišti nosį apie tuos simptomus iki mmm dienos ir teigiamų testų. Aš nėščia trečią sykį ir visus kartus vos užsimezgus žirniukui, dar gera savaitė iki mmm, turėjau simptomą - išdaviką. Mane tiesiog ima žiauriai varinėti į wc (galbūt implantuojantis, gal iškart po). Nes testai dar nerodo, bet aš žinau - užkibo, nes siusčioju ir siusčioju.
Pilvuko virusą siunčiu visoms!
Sveikos. Gal kas turite daugiau patirties ir galite patarti. Nuo paskutinių mėnesinių šiandien lygiai 5 sav. Tyrimai daryti šiamdien. Pas ginekologę dar greit nepateksiu. Kaip vertinate? Turiu nuo pirmo nėštumo likusių progesterono žvakučių (dar galiojančios), gal dėtis nelaukus vizito? Ar geriau pakartot po savaitgalio ir tada žiūrėt 🫣
Vilee123 parašė:
Sveikos. Gal kas turite daugiau patirties ir galite patarti. Nuo paskutinių mėnesinių šiandien lygiai 5 sav. Tyrimai daryti šiamdien. Pas ginekologę dar greit nepat…
O,kiek jums savaičių?
Saulyte1999 parašė:
O,kiek jums savaičių?
Tai gi rašo kad 5 sav 🤦♀️
Giedrė. parašė:
Jums reiktų keliauti, kur renkasi nėščiosiosį biržrlinukus arba liepinukus
![]()
Ačiū labai! Linkiu to paties!
Bet pažiūrėsim, kaip gausis..
Deja, jau turėjau nelaimingą nėštumą prieš porą mėn, pabėgo 6 sav., nors džiugino tai, kad pastojome gan greitai. Nauju įsikvėpimu bandysim dar kartelį
Vilee123 parašė:
Sveikos. Gal kas turite daugiau patirties ir galite patarti. Nuo paskutinių mėnesinių šiandien lygiai 5 sav. Tyrimai daryti šiamdien. Pas ginekologę dar greit nepat…
Po vieną vakare dėtis tikrai nepakenks☺️
Pupsika parašė:
Nėra žaidimas. Tiesiog per stikliukus dažnai gali ir net nesimatyti vaiduokliuko. Arba patys stikliukai seselius pameto 🤷🏻♀️
Na aš ismeciau , nežinau labai neaiškiai , tai nenoriu labai ir nusivilti , palauksiu ir vėl pasidarysiu kai nusiteiksiu
jei bus tai jau ryškus bus
Angel444 parašė:
Bandžiau ir aš laimę, atrodo ir matau ir nematau.. šiandien 10dpo 🤨 greičiausiai akys mato ką nori.. dar bandysiu šeštadienį darytis
Nematau
Vilee123 parašė:
Sveikinimai!! Tikrai galite isideti po 1 vakarais❤️🥰
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai