1in_dre parašė:
Sveikos, merginos! 🤍
Vis dar sunku patikėti ir net baisu tai ištarti garsiai.
Sveikinu! 💕
1in_dre parašė:
Sveikos, merginos! 🤍
Sveikinu! 💕
1in_dre parašė:
Sveikos, merginos! 🤍
Sveikinimai !!!
As prieš savaitę irgi gavau šią dovaną po daugiau nei pusantrų metų nevilties.Po šiai dienai, sunku patikėti, pasidariau dar 3+ testus visi ryškus...Pagaliau ateina ir į mūsų kiemus -pilvus šventė 🥰
Šypsnis321 parašė:
Sveikinimai !!!
As prieš savaitę irgi gavau šią dovaną po daugiau nei pusantrų metų nevilties.Po š…
O taip kelias buvo labai ilgas praeitas, kovojau ir su skydliauke ir su graveso liga, jau galvojau kad bus neįmanoma, tik pagaliau po ilgo gydymo ir durų varstymo per ligonines ir poliklinikas. Ačiū visoms labai ir tikiuosi jog jūs visos šiais metais sulauksite savo stebuklų! 🥳❤️
Šypsnis321 parašė:
Sveikinimai !!!
As prieš savaitę irgi gavau šią dovaną po daugiau nei pusantrų metų nevilties.Po š…
Sveikinimai
Sveikos! Galbūt mane prisiminate, o galbūt ir ne.
Bet aš tapati, kur 5metai nepavyksta pastoti, turiu pks.
Paskutinės mėnesinės buvo gruodžio 17-20diena.
Antra diena begalo skauda spenelius ir jautri krūtinė, pasidariau nėštumo testą, clear choise.
Žinoma apsiverkiau iš laimės, bet bijau ir tikėti... gal esate kas susidūrę su clear choise? Ar nemeluoja? 

Egleba2 parašė:
Bent man jie nemeluoja, ir praeita cikla ir dabar baltut baltuteliai 🥲
Miaumiauu parašė:
Bent man jie nemeluoja, ir praeita cikla ir dabar baltut baltuteliai 🥲
Aš esu turėjusi bitute labai ryškią, bet deja melavo. Clear choise kiek dariausi, niekada nerode kažko panašaus. Bet vistiek yra ta baimė, kad galbūt meluoja🥲
Egleba2 parašė:
Nu čia jau tikrai ne melagis! Sveikinimai!
Egleba2 parašė:
Sveikinu!! As po keletos metu negalejimo pastot, irgi su Pks, ir su vienom menesinem per metus, kai pamaciau toki testa, nepatikejau, lekiau krauja darytis🙈😊
1in_dre parašė:
Sveikos, merginos! 🤍
Sveikinimai didžiausi! 🥰Įkvepiančios istorijos, suteikia vilties, musu seimos nepastojimo stazas 4+ metai 😪bet mes vis dar nepasiduodam ir einam tuo keliu..🥰😊
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai