Pupsika parašė:
Tai kartokit su jautriu testu, o ne 25. Jis gali dar ir nerodyti, jei velesne ov ir veliau implantavosi
Na koki namuose turejau po ranka tokį ir pasidariau. Reikia važiuoti pirkti nes neturiu jau testų rezervo
Pupsika parašė:
Tai kartokit su jautriu testu, o ne 25. Jis gali dar ir nerodyti, jei velesne ov ir veliau implantavosi
Na koki namuose turejau po ranka tokį ir pasidariau. Reikia važiuoti pirkti nes neturiu jau testų rezervo
Rožynė parašė:
As siu teatu nesuskaiciuosi kiek esu padarius per visus metus bandymu 🤣 simtais , bet gal per visa laika mete isdziuvima 1-2 kartus ( isdziuvimas man nei karto nepa…
Na tada gal kas ir man islys dar 🤔 siuos testus naudoju pirma karta tai neturiu patirties su jais, bandysiu dar gal vakarop pakartoti. Bet jau manau kazkas labiau turetu matytis jei vakar ir siandien isdziuvimas, tik vakarykstis isdziuvimas man pasirode ryskesnis, gal tik kibo ir bega, su labai mazy prg buvau, nuo vakar naudoju tai nezinau ar speta net jei ir kimba
Sandraaa parašė:
Na tada gal kas ir man islys dar 🤔 siuos testus naudoju pirma karta tai neturiu patirties su jais, bandysiu dar gal vakarop pakartoti. Bet jau manau kazkas labiau t…
Man iki kokio 11 dpo isvis kazkodel su jais tik vakarais ryškiau rode , as du kart dariau ryte ir vakare . Visi testai gali tureti broka . Bet tikekimes kad kimba 🤞☺️
Rožynė parašė:
Man iki kokio 11 dpo isvis kazkodel su jais tik vakarais ryškiau rode , as du kart dariau ryte ir vakare . Visi testai gali tureti broka . Bet tikekimes kad kimba 🤞…
Bandysiu ir as vakarop, nes vakarais visada daugiau skysciu prisivartoju, dar ir tai gal itakos turi 🤗
Sandraaa parašė:
Labas, smagu kad prisimenat 🤭 testuotis dar nesuspejau, tik pabudau, bet greit reiks eiti akistatos 😆 kazkaip nerimas ima, baisu kad vakar isdziuvimas apgavo 🫠 na b…
Po laparaskopijos kažkaip sutrumpėjo 26-28 CD aišku dar turiu laiko
Sandraaa parašė:
Jusu bt tai jau is vis vadoveline, kaip smagu butu kad sekmingas grafikas butu 😊
Butu nuostabu sulaukti II ❤️
As net noredama iziureti siuose testuote seseli, nei slapiam, nei isdziuvusiam nieko neiziuredavau
pierla parašė:
Butu nuostabu sulaukti II ❤️
Labai to tinkiu ❤️
O del manes tai as jau matau visuose, jau kuku darosi man😁 jau ir testu desperacija prasidejo, livsane irgi pasidariau, neigiamas, bet nepasakyciau kad visai tuscias, bet jais ne tiek labai pasitikiu 🤭 geriau neturet tiek testu nes neina negadint jei bent kazkas kabina aki...
Smurfetta3 parašė:
Sveikos, aš vis dar laukiu mm.... šiandien 35cd. Vakar testas 25miu tuščias. Speneliai max skauda ir jautrus(taip dar niekad nebuvo net su kitais nėštumais ) pilvo …
O kelinta Jums DPO?
Man CD37, 23 DPO. Testai tušti.. matyt bus vienas iš TŲ ciklų. 🫢🫣
MaiaM45 parašė:
O kelinta Jums DPO?
Man CD37, 23 DPO. Testai tušti.. matyt bus vienas iš TŲ ciklų. 🫢🫣
Nezinau si ciklą nesekiau su testai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai