Happy_days parašė:
Labas rytas, ar siandien galiu sakyti , kad 1dpo?
Pagal testus, jums siandien turetu buti ovuliacija, ryt 1 dpo.
Bet kaip suprantu, pagal pojucius, manote kad vakar ivyko Ov?
Happy_days parašė:
Happy_days parašė:
Tikrai taip. Nes pas Jus ov teigiamas buvo 2 dienas. Tai skaičiuojama ov nuo pirmo teigiamo,
Indriukas777 parašė:
Tikrai taip. Nes pas Jus ov teigiamas buvo 2 dienas. Tai skaičiuojama ov nuo pirmo teigiamo,
Bet kiek pamenu, pats ryskiausias testas buvo vakar?
FoxLady parašė:
Manau kad taip , nes nepakilau is lovos su skausmais buvau, siandien jau viskas gerai..
FoxLady parašė:
Bet kiek pamenu, pats ryskiausias testas buvo vakar?![]()
Taip vakar ryte buvo pats ryskiausia o vakare jau su skausmais buvau nemazais, siandien jokio skausmo, buvo myliukas uzvakar, vakar jau is skausmo nenorejau pati, tai jei siandien bus nebus per velu kazin? 🫣
Happy_days parašė:
Taip vakar ryte buvo pats ryskiausia o vakare jau su skausmais buvau nemazais, siandien jokio skausmo, buvo myliukas uzvakar, vakar jau is skausmo nenorejau pati, t…
Po ivykusios ovuliacijos kiausinelis islieka iki 24 val gyvybingas ir dar gali buti apvaisintas. Pagal testus, siandien dar galetu buti vaisinga diena ir verta dar nd atlikti, ypac kai nebuvo atlikti vakar
FoxLady parašė:
Po ivykusios ovuliacijos kiausinelis islieka iki 24 val gyvybingas ir dar gali buti apvaisintas. Pagal testus, siandien dar galetu buti vaisinga diena ir verta dar …
Supratau
Sveikutės! 🌸 Po 3 metų bandymu, plius nepilni metai iui bandymu, vakar atliko FET įsodino mūsų ledinuką labai labai geros kokybes nepamenu kaip tiksliai vadinama embriologė buvo nustebus nes 7 ledinukai visi super kokybės 🙏🏽 procedūra ir priežiura santa vaisingumo centre pas Griciu 😇 10 diena atlikti reikes hcg tikėkimes auga ir prilipo ledinukas 😇🙏🏽❤️ aišku tos kantrybės nera visai uzsirasiau privaciai penktadieni pasidaryti dar 🙈 Tikėkimes visoms sėkmės ir grupelė pildysis gerom žiniom visom stiprybes 💖🌸
Happy_days parašė:
As sy cikla pirma kart jauciu toks skausmus stiprius per savo ovuliacija, apie meile su vyru net nebenoriu pagalvoti... nezinau uzkibs ar ne vakar buvo myliukas, da…
Man budavo per ov skausmai,kad reikdavo vaistus gerti. Dbr antras ciklas buvo be skausmu,gal kad mio inozitoli vartoju...
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai