RauDonoji parašė:
Gepretix ryte-vakare iki 13 nėštumo savaitės.
Ačiū, kad dalinatės. Irgi turėjau nesėkmių.
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįRauDonoji parašė:
Gepretix ryte-vakare iki 13 nėštumo savaitės.
Ačiū, kad dalinatės. Irgi turėjau nesėkmių.
Blackblackmagic parašė:
kazkiek gal padetu nestumo metu jeigu tik imanoma ir yra galimybe daznesni echoskopai gal nors kazkiek ramybes duotu. Kai pradedi judesius jaust vel dasideda kazkie…
Man išsigelbėjimas buvo su abiejais nėštumais dopleris, nuo 8 savaiciu kiekviena ryta neislipdavau is lovos nepaklausius sirdeles🙂 bet irgi cia reikia isivertint savo bukle, ar atnes daugiau naudos, ar nerimo neradus pvz, nes buna, kad pasisuka netinkamai vaisius
Nainaa parašė:
Kaip susitvarkot su mintim,kurios turėjot netekčių,bet dabar vėl laukiatės? Aš tikrai dar noriu antro vaiko. Bet tikrai labai daug nerimo,o jei vėl pasikratos tas p…
Man kažkaip lengviau kai žinai kad esi ne viena.. po pirmo tepliojimo ir nutrukusio neštumo galvojau kas su manim blogai juk du kart taip gerai buvo.. labai guodzia mintis kad kimba tada mintis kad viskas bus gerai tik reik islaukt. Geriau nutrukes ankstyvas vaikas nei gimes vaikas ir bloga jo sveikata, apsigimimai ir t.t.
RauDonoji parašė:
Man išsigelbėjimas buvo su abiejais nėštumais dopleris, nuo 8 savaiciu kiekviena ryta neislipdavau is lovos nepaklausius sirdeles🙂 bet irgi cia reikia isivertint sa…
na as irgi girdejau kad va jei nerandi tai isvis juoda panika buna.... tai jo, slidus reikalas irgi.
Aš dar nesilaukiu,bet atrodo jau bijau. Su antru nesivystančiu buvo nuojauta dar kol nežinojau,kad kažkas negerai. Bet stengiaus nuvyt tas mintis,nes nu atrodė negali būt du iš eilės nesivystantys,kai pirmas nėštumas praėjo sklandžiai. Tai dabar programuoju ir save ir visata,kad sekantis nėštumas tikiuosi jau bus sėkmingas,ir atrodo nenoriu net pagalvot,kad gali būti kitaip. Šiaip yra kažkoia nuojauta,kad jau turi būti gerai. Lyg kažkas matė mano ateity ir pakuždėjo. Gal jau nukvakau psichologiškai,bet kitaip nežinau kaip ryžtis antram vaikui 😁
Gvimore parašė:
Jums tikrai legalu jau kūdikiu prekes žiūrėtiatsimenu Jūsų kelione, džiaugiuosi, kad jau taip toli nuėjote
![]()
Ačiū🥰 ir jus augate🥰 pusė kelio nueita, o aš dar nesuvokiu iki galo realybės🤭
Nainaa parašė:
Aš dar nesilaukiu,bet atrodo jau bijau. Su antru nesivystančiu buvo nuojauta dar kol nežinojau,kad kažkas negerai. Bet stengiaus nuvyt tas mintis,nes nu atrodė nega…
gana panasiai , as irgi naivi labai galvojau kad nu 2 karta nebus jei jau 1 kart buvo... mhm mhm jo jo. Tai man tik kad kai pagalvoju kazkaip labiau pesimizmas apima....atrodo bus visas nestumas ant adatu. Vyras sako kad kas antras sekmingas mum nestumas matyt nusimato bet kazkaip nenuramina jo tas pasakymas... Realiai nezinociau net ka galvot, bet kaip ir sakiau greiciausiai butu toks nusitrikimas kad nieko gero nebus. Nezinociau net is kur tos vilties kad viskas bus gerai reiktu semtis
Nainaa parašė:
Aš dar nesilaukiu,bet atrodo jau bijau. Su antru nesivystančiu buvo nuojauta dar kol nežinojau,kad kažkas negerai. Bet stengiaus nuvyt tas mintis,nes nu atrodė nega…
Belieka manifestuot sklandų nėštumą ir jokių neigiamų minčiu🫶🏻
Nainaa parašė:
Jus puikiai viską darote, geras nusiteikimas daug duoda
reikia tikėti, kad viskas bus gerai
kas žino, gal net šis ciklas yra tas!
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai