Bozke parašė:
Sveikos paneles, katik.is gynes, sake, kad pas mane policistines kiausydes, bet jos tokios ir bus....zemas progesteronas rodo, kad ov nebuvo, israse dufa gerti, dar…
o geriant clostą kada apžiūra?
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįBozke parašė:
Sveikos paneles, katik.is gynes, sake, kad pas mane policistines kiausydes, bet jos tokios ir bus....zemas progesteronas rodo, kad ov nebuvo, israse dufa gerti, dar…
-burbė- parašė:
Siandien tik viska israse, siandien pradesiu gerti dufa 2kartus I diens 10d, bet mano mm turi but sestadieni, jei prasides negerti jo, 3cd pradeti closta gerti 5d...ir nuo 21cd ov testai
Bozke parašė:
Siandien tik viska israse, siandien pradesiu gerti dufa 2kartus I diens 10d, bet mano mm turi but sestadieni, jei prasides negerti jo, 3cd pradeti closta gerti 5d..…
tuwuha parašė:
Man irgi viena ginekologe buvo skyriusi kt, bet tada dar net neplanavom, viena menesi pageriau, baisiai pradejau jaustis ir meciau ta reikala. Kt cikla sutvarko, je…
Na man pasaliniu neigiamu pozymiu nebuvo.. kaip tik sutvarke plauku riebaluotuma (arba sutapimas, bet pirma karta per 26 metus sekancia diena po galvos issiplovimo neatrodau kaip su aliejum apsipylus plauku
) , plaukuotumas sumazejo.. jau net galvojau,kad gal rimtai padejo, bet va, pasiskaiciau ir dbr neramu,kaip cia su pastojimu bus.. nekantrauju greiciau pas ginekologe.
Bozke parašė:
Sake po antru mmm pas ja ateit 10cd, nes atostogaus...o kas negerai? O jetau...
šeip reikalingas folių stebėjimas, ovitrelė. iš kur žinos ar dozė tinkamą, gal kitą kartą ją teikės pakoreguot. o kam po mm 10cd ateit? ar po kitų mm vėl gersit clostą?
DaivaMi parašė:
Na man pasaliniu neigiamu pozymiu nebuvo.. kaip tik sutvarke plauku riebaluotuma (arba sutapimas, bet pirma karta per 26 metus sekancia diena po galvos issiplovimo …
Pas mane plaukuotumo.nera, mmm vyksta kas menesi, til ciklasI 37d. Echo pamate, kad gleivine stora, mm gausios su kresuliais, progesteronas zemas ir israse vaistukus gerti
-burbė- parašė:
šeip reikalingas folių stebėjimas, ovitrelė. iš kur žinos ar dozė tinkamą, gal kitą kartą ją teikės pakoreguot. o kam po mm 10cd ateit? ar po kitų mm vėl gersit cl…
Jo antra cikla sake, padidinti.doze jau po 2tabletes gert, o jau po mmm 10cd ateit echo ziures ar vyksta ov, ar subrendo.kiausyneliai, skaiciau.kad po closto vartojimo reikia stebet echo ir ziuret ar subrento kiausineliai, ir tada leistis ovitreli?
Bozke parašė:
Jo antra cikla sake, padidinti.doze jau po 2tabletes gert, o jau po mmm 10cd ateit echo ziures ar vyksta ov, ar subrendo.kiausyneliai, skaiciau.kad po closto vartoj…
Reikėtų priežiūros stimuliuojantis, ir prieš pradedant gert closta pasirodyti ginei, kad ji leistų vėl daryti stimuliaciją, turi patikrint ar neatsirado cistos ar gleivinė išsivalė ir pan. Po to apie 10cd reikia stebėt folius, turi paskirti santykius. Na žodžiu turi stėbėt. Ovirtelle tai irgi kiek skaičiau nuo gydytoju priklauso, kaikurie pradžiai bando be jos, kiti iškart. Man iškart išrašė.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai