Sintia parašė:
Sveikos, o kas paskiria prg ir hcg? Jeigu darytis poliklinikoj
Galit ir pati, neprivalo niekas paskirti. Bent jau pas mane privačioj, galiu eit pasidaryt kada noriu, tik reik susimokėti, nebent siuntimą gaunu iš savo šeimos gydytojos
Sintia parašė:
Sveikos, o kas paskiria prg ir hcg? Jeigu darytis poliklinikoj
Galit ir pati, neprivalo niekas paskirti. Bent jau pas mane privačioj, galiu eit pasidaryt kada noriu, tik reik susimokėti, nebent siuntimą gaunu iš savo šeimos gydytojos
Dieve, ar galit pakomentuot kas suprantat? Nes jau bliaunu.... Tyrimai buvo daryti:
11-29: HCG - 243,2 / progesteronas - 87,86
12-02: HCG - 780 / progesteronas - 89,98
12-04: HCG - 1710,7 / progesteronas 79,46
Kodėl taip nukrito?? Ar jau reikia vaistų?
Pas ginekologę tik penktadienį! Išeisiu iš proto....
Visi tyrimai daryti toje pačioje klinikoje ir praėjus 48h ar net daugiau...
Monetka parašė:
Dieve, ar galit pakomentuot kas suprantat? Nes jau bliaunu.... Tyrimai buvo daryti:
Niekas jums nenukrito. Hcg kyla, ko čia verkiat ir panikuojat? Prg kintantis hormonas, vieną dieną gali būt 100 kitą jau 80.. Jūs stresuodama daugiau žalos pridarysit 🙈
B3auty parašė:
Niekas jums nenukrito. Hcg kyla, ko čia verkiat ir panikuojat? Prg kintantis hormonas, vieną dieną gali būt 100 kitą jau 80.. Jūs stresuodama daugiau žalos pridarys…
Esu panikuotoja 3000 paskutiniu metu
nuraminot..o kažin, kas įtakoja kad tas prg toks nepastovus hormonas? Gal koks maistas ar tiesiog organizmas? Pirmas nėštumas tai esu dar žalia
Monetka parašė:
Esu panikuotoja 3000 paskutiniu metunuraminot..o kažin, kas įtakoja kad tas prg toks nepastovus hormonas? Gal koks maistas ar tiesiog organizmas? Pirmas nėštuma…
Tiesiog taip yra, tokia gamta. 😊
Monetka parašė:
Esu panikuotoja 3000 paskutiniu metunuraminot..o kažin, kas įtakoja kad tas prg toks nepastovus hormonas? Gal koks maistas ar tiesiog organizmas? Pirmas nėštuma…
Na jis tikrai nera pas jus TOKS nepastovus, lb nedidelis svyravimas
visiskai nera ko panikuoti
Berniukomama06 parašė:
Sveikos, jeigu paskutinė mm diena buvo lapkričio 30d tai PRG tyrimą galiu atlikti tik 21 ciklo dieną? Tai man išeitų gruodžio 21-22d. Ir ar nieko tokio jeigu pasida…
Priklauso nuo ciklo ilgio
virsukalne parašė:
Priklauso nuo ciklo ilgio
Ciklas 25-27d
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai