Satyte parašė:
Sveiki,
Mano Pylori tyrimaa irgi 8. Tyrimas atliktas pries metus. Antibiotiku negeriau.
Tai vis tiek gydymas kažkoks buvo taikomas? Susitvarkėte su bėda?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįSatyte parašė:
Sveiki,
Mano Pylori tyrimaa irgi 8. Tyrimas atliktas pries metus. Antibiotiku negeriau.
Amriano parašė:
Turiu labai ziureti maista, Nexium geriau ryta/vakara. O siaip ta bakterija turi labai didele dalis populiacijos. Ir man pasake, kad ja isnaikinus ji ypac lengvai sugrizta, netgi buna po metu ar dvieju. Ir vargu ar ja Jums reikia naikinti, nes net pozymiu jokiu nejutote. Pagal Jusu pozymius, Jums daugiau migrenos klausimas, gal koks uzdegimas. CRB aukstas gali rodyt uzdegima, bet tai ne nuo bakterijos.. CRB ir temperaturos kylima gali itakoti net staiga issivystes gliuteno netoleravimas(cia jau is patirties sneku).
Sveikos. Gegužės mėnesį man atrado šią bakteriją endoskopijos metu paėmus mėginį. Simptomai dėl kurių ėjau endoskopuotis buvo atsiradęs rūgščių kilimas, kartais pykinimas. Rugpjūčio mėnesį bus daromas išmatų tyrimas, sužinoti ar sunaikinta ši bakterija. Simptomai tai pradingsta, tai atsiranda. Šiaip iki atradimo šios bakterijos jau kokius 4 metus jaučiaus prastai, pavalgius silpna, pilvo pūtimas ir t.t. Norėjau paklausti, kada pasijutot gerai po jos išnaikinimo? Radau net straipsnį, kuriame rašo, kad ilgą laiką dar išlieka simptomai, pridėsiu jį
NeriR parašė:
Sveikos. Gegužės mėnesį man atrado šią bakteriją endoskopijos metu paėmus mėginį. Simptomai dėl kurių ėjau endoskopuotis buvo atsiradęs rūgščių kilimas, kartais pyk…
Praejo jau beveik 2metai po to kai gyde bakterija.Tai simptomai ili siol yra.Tai dingsta tai atsiranda..Laikantis grieztos dietod buna visai gerai.Bet tik suvalgius pvz kokiu saldumynu is kart ateina batai.Neisivaizduoju kada visa tai baigsis
Queen11 parašė:
Praejo jau beveik 2metai po to kai gyde bakterija.Tai simptomai ili siol yra.Tai dingsta tai atsiranda..Laikantis grieztos dietod buna visai gerai.Bet tik suvalgius…
Ir man tas pats🙈
Meida2016 parašė:
Sveiki Kiek supratau pas mane tos bakterijos nera ?
Panasu kad nera
Sveiki ,jungiuosi į jūsų gretas. Po keletos metų kankinimosi atrado ir man šią bakteriją. O pas mane simptomai buvo būtent per mm ,baisus skrandžio skausmas 4 paras ir jokie vaistai nenuimdavo skausmą. Trečią parą geriu Naxmezol ,Ulcamed, Trichopol ir Ospamox. Tikiuosi ,pavyks atsikratyti šios bakterijos. Ir taip per kiekvienas mm. Daug metų ginekologė sakydavo ,kad tai normalu ,taip būna. Perėjau daug ginekologų,kol vienas užsikabino ir nusiuntė pas gastro.
Linestra parašė:
Sveiki ,jungiuosi į jūsų gretas. Po keletos metų kankinimosi atrado ir man šią bakteriją. O pas mane simptomai buvo būtent per mm ,baisus skrandžio skausmas 4 paras…
Ta bakterija tai velniava kazkokia.Nes man siaip krenta trombocitai.Tai net hematologe klause ar gydziausi bakterija.Nes ji buna sumazina tuos trombocitus.Na bet as issigydzius tai greiciausia ne jie.Ir vat dukra beria dilgeline.Ir neatrandam priezasties tai irgi darem tyrima siai bakterijai nes ji gali itakoti...vienu zodziu pylori kazkokia nedraugiska labai.reik tiketis kad ir jums po jos gydymo viskas pradings
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai