julijana22 parašė:
Taip žinokit silpnumas pas mane iki dabar. Bet stengiuosi nuolat ką nors veikti. Išeiti į griną orą, išvažiuoti į baseiną, nueiti į masažą, padaryti minimalią mank…
Ačiū už stsakymą, stengsiuosi pajudėti labiau🙂
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįjulijana22 parašė:
Taip žinokit silpnumas pas mane iki dabar. Bet stengiuosi nuolat ką nors veikti. Išeiti į griną orą, išvažiuoti į baseiną, nueiti į masažą, padaryti minimalią mank…
rjankausk parašė:
Kartais tikrai viską darau sukandus dantis. Nes žinau, kad po klaritromicino man atsistatynėti sunkoka. Ne veltui jį vadina tokiu agresyviu antibiotiku. Nėra dienos kad nejauačiau skrandžio. Tokie liko pojūčiai lyg jis būtų išdegintas, o būna dienų kai tiesiog spazmuoja jau nuo ryto. Stengiuosi prisižiūrėti mitybą. Nors morališkai jau atsibodo, nes nežinau jau ką ir gaminti. Bet žinau, kad reikia susiimti. Tuo labiau turiu penkemetį sūnų, tuo jis mane prablaško.
Taip skirtingai visi perneša gydymą. Vieniems po kažkurio laiko susitvarko viskas. Kiti žiūrėk po gydymo jaučiasi prasčiau ir išlenda įvairūs kiti skrandžio negerumai, kam refliuksas, kam rūgštys pradeda jausti kurių niekada nejausdami, kam lėtėja skrandžio virškinimas, kam žarnynas streikuoja... bet vis tiek kažkokie linksmieji reiškiniai lieka ir turi išmokti su tuo gyventi. Laikaisi mitybos, režimo ir t.t. bet svarbu ramiai priimti šią situaciją ir programuoti save mintimis, kad tai įveikiama, o jeigu bus prastesnių dienų, pasedėsim ant košių ir vandens.
Iš artimų žmonių sėkmingų patirčių yra vienas esminis dalykas. Kantrybė šiuo periodu kai yra toks paaštrėjimas, kantrybė su maistu ir jokio valgymo prieš miegą. Reikia leisti iki galo pagydyti šią ligą, o tuomet po truputi įvesdinėti kažką skanesnio iš maisto ir tuo nepiktnaudžiauti. O tai kartais užtrunka iki pusmečio ar metų.
Fighter parašė:
O aš kalbėjau su gydytoju. Sugėriau 7 dienas, vakare paskutinė amokscilino dozė bus ir nutrauksiu gydymą, nes pasakė, kad šalutiniai per daug ryškūs..
Labai linkiu Jums, kad būtų kuo lengvesnis atsistatymas po antibiotikų.
O kaip su rūgštys mažinančiais? Dar reikės pagerti?
Pas jus rasta rasta tik bakteriją ? Daugiau jokių problemų su skrandžių neturite?
julijana22 parašė:
Labai linkiu Jums, kad būtų kuo lengvesnis atsistatymas po antibiotikų.
O kaip su rūgštys mažinančiais? Dar reikės pagerti?
Mėnesį laiko naudoti pantoprazolį po to nueidinėti. Aš turiu dar lėtinį gastritą pylori sukeltą. Tai man gastritą dar reikia išsigydyti.
Dar taip pagalvojau, kad pabandysiu gal porą dienų su antibiotikais pratempti. Žiūrėsiu po pusę dienos. Jeigu rytoj ryte nebus labai blogai tai išgersiu dar vieną dozę, bet jeigu bus labai negerai tai tiesiog nutrauksiu. Bet mano riba yra max 10 dienų.
Fighter parašė:
Mėnesį laiko naudoti pantoprazolį po to nueidinėti. Aš turiu dar lėtinį gastritą pylori sukeltą. Tai man gastritą dar reikia išsigydyti.
Ir pas mane lėtinis gastritas. Bet aš galvoju kiek tas skrandis gali atlaikyti... maža to, kad sudirgintas dėl gastrito, tai dar ir antibiotikai savo padarė.
Katik pavalgiau ir taip įsiskaudėjo skrandį. Išgeriau fermentų virškinimo. Laukiu gal nurims... ;(
O saldynmedžio, mastikos negeriat?
julijana22 parašė:
Ir pas mane lėtinis gastritas. Bet aš galvoju kiek tas skrandis gali atlaikyti... maža to, kad sudirgintas dėl gastrito, tai dar ir antibiotikai savo padarė.
Pabandykite ramunėliu arbatą gerti. Ji mažina spazmus skrandžio. Saldymedį manau pradėsiu, nes man nuo pylori refliuksas dar yra. Mastika man tik dae labiau sudirgina skrandį.. deja..
Laikykitės! Kažkada bus geriau. Aš va prieš 30 min išgeriau antibiotikus, jau turiu 7.5 dienos isgertų antibų. Laukiam rytojaus, gal nebeviduriuosiu...
julijana22 parašė:
Kartais tikrai viską darau sukandus dantis. Nes žinau, kad po klaritromicino man atsistatynėti sunkoka. Ne veltui jį vadina tokiu agresyviu antibiotiku. Nėra dien…
Aš jau gydymo kursą 14 dienų baigiau rugpjūčio 6 d. ir pradėjau nexmezol 20 mg. dar 4 dienas gėriau bet man labai buvo bloga. Tad kreipiausiu privačiai sakė nutraukti šiuos vaistus. Bet dar vis nesijaučiu gerai, silpna labai, pykina, nėra apetito, tai geriau tai blogiau... Žodžiu nežinau kas čia darosi. Jau visokios mintys lenda, nuotaikos nėra, panikuoju.
rjankausk parašė:
Aš jau gydymo kursą 14 dienų baigiau rugpjūčio 6 d. ir pradėjau nexmezol 20 mg. dar 4 dienas gėriau bet man labai buvo bloga. Tad kreipiausiu privačiai sakė nutrauk…
Pabandykite paskambinti gydytojui pasidalinkite savo nerimu. Jeigu gydytojas geras nuramins.. arba apsilankykite pas psichoterapeutę.. o šiaip kaip suprantu šitam kelyje reikia daug kantrybės ir ištvermės..
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai