Leilut parašė:
Nu zinokit, vakar va patepe vos matomai, bet siandien vel nieko🤔 as kai su pirmu persileidimu vaziavau jau 10sav ir normaliai kraujuojanti, jie mane issiunte namo, …
UK kiek zinau tik nuo 12 savaites ziuri kazka
Leilut parašė:
Nu zinokit, vakar va patepe vos matomai, bet siandien vel nieko🤔 as kai su pirmu persileidimu vaziavau jau 10sav ir normaliai kraujuojanti, jie mane issiunte namo, …
Svajoniukas parašė:
Tokia beda ir as taip pat isgyvenau, fiziskai ir moraliskai labai skaudejo![]()
Man tik savaite po visko, fiziskai viskas praejo, o moraliskai nezinau kiek laiko reikia tam, kad viskas palengvetu. Turbut leliukas viskas uzglaistytu 😍 bet tam reikia laiko, jei dievas duos gal greitai pasiseks pagauti Laime 😊
Leilut parašė:
Sveikos. Pas mane situacija tokia jog pries savaite pastebejau pirma karta valantis ant popieriaus siek tiek net nelabai aiskiai rusvu priemaisu. Tam kartui ir ding…
Man kai tepliojo tai prie krutines negaledavau prisiliesti, siaip nei pykino manes, nei nieko kito.
AneTaM parašė:
Taip, visa kita palieka gamtos atrankai, todel ir uzsiregistravau privaciai pas ginekologe pirmadieniui.
Pupa-uoga19 parašė:
Man kai tepliojo tai prie krutines negaledavau prisiliesti, siaip nei pykino manes, nei nieko kito.
O jums viskas laimingai baigesi?
Pupa-uoga19 parašė:
Man tik savaite po visko, fiziskai viskas praejo, o moraliskai nezinau kiek laiko reikia tam, kad viskas palengvetu. Turbut leliukas viskas uzglaistytu 😍 bet tam re…
Su laiku praeis. Man po persileidimo buvo dar negimdinis su persileidimu, o paskui negimdinis operuotas. Tai tiek isgyvenau per 4 metus. Dabar jau 28 savaites. Labai laukiu susitikimo su savo leliuku. Ir jums pavyks!
Svajoniukas parašė:
Su laiku praeis. Man po persileidimo buvo dar negimdinis su persileidimu, o paskui negimdinis operuotas. Tai tiek isgyvenau per 4 metus. Dabar jau 28 savaites. Laba…
Dziaugiuosi uz jus, kad dabar viskas gerai ir greitai susitiksit su savo Angeliu 😍 Nezinau ar tiek istvarciau netekciu, siaubas...
Leilut parašė:
Sveikos. Pas mane situacija tokia jog pries savaite pastebejau pirma karta valantis ant popieriaus siek tiek net nelabai aiskiai rusvu priemaisu. Tam kartui ir ding…
Pas mane apie 2 sv buvo patepliojimai, bet padare ekstra skana ir viskas gerai buvo. Dabar skaicuojam 32a savaite ir tikimes kad isnesiosim sveika angeliuka iki pabaigos. Nepamnikuokit, bet pasitikrint nueikit jeigu neramu.
Man ligoninej sake, kad jeigu rskus raudonas kraujas pasirodytu tada jau tikrai nieko gero, o siek tiek isssury rusvu ar roziniu nereiskia nieko blogo dazniausiai.
Aniria parašė:
Pas mane apie 2 sv buvo patepliojimai, bet padare ekstra skana ir viskas gerai buvo. Dabar skaicuojam 32a savaite ir tikimes kad isnesiosim sveika angeliuka iki pab…
As labai tikiuosi, bet man dar prisidejo jog ir krutis atleido.. Rytoj pas gine, stengiuosi pozityviai galvot, bet vistiek labai neramu
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai