AgneLu parašė:
Gimdziau vasario 18 - kai gimdymas sklandus, tai viskas ir gerai, personalas malonus, taciau prieziura po to mane nuvylekadangi man pirmas vaikutis, klausimu tur…
Kas liečia pediatrę, tai tikiu, kad gal ir pikta, jog neatsakė į tau rūpimus klausimus. O dėl viso kito - na, tai ir akušerės, iš kur gali žinoti ko tau reikia jei neklausi, neprašai?.. Mane erzintų nereikalingas landžiojimas pas mane į palatą. Aišku, jei turi patikrinti kaip ten kas - tai taip, bet gi jei eitų kas valandą ir klausinėtų: "ar jums ko reikia?", "gal kas netaip?", "ar viskas gerai?", "ar viskuo patenkinti?".. Turbūt pati užsibarikaduočiau palatoje, man tada norėjosi tik ramybės ir poilsio..
Ir man buvo pirmas vaikelis, kai kilo klausimų nuėjau į sesučių postą ir klausiau, pasiteiravau, nes man su maitinimu krūtimi nelabai sekėsi. Atėjo, nuramino, pasižiūrėjo spenelius, paaiškino kaip reikia, kad nereikia nervintis, kad ir mažiukas mokosi paimti krūtį, kad priešpienis yra, bus ir pieno. Daugiau man nieko nereikėjo.
Gal aš neišranki esu, bet man to landžiojimo kas kažkiek laiko į palatą nepritrūko.