aurelijaa2015 parašė:
pasaka tas ERA. Aš dukart dariau pagal fodinos era- nepavyko. kitoj klinikoj irgi du kartus ne pagal era- pavyko abu kartus ( tik vienas nesivystantis buvo).
Pritariu, nedaryčiau.
aurelijaa2015 parašė:
pasaka tas ERA. Aš dukart dariau pagal fodinos era- nepavyko. kitoj klinikoj irgi du kartus ne pagal era- pavyko abu kartus ( tik vienas nesivystantis buvo).
Pritariu, nedaryčiau.
Vasara93 parašė:
O kaip reiktu graziai paaiskinti F, kad noretus pabandyti be ERA? Mes dar tik pradedam viska cia, ir atrodo - kur butu galima pataupyt, noretusi ir pataupyt jei ise…
Aš esu su ja apie tai šia tema kalbėjusi. Tai pagal ją - taip, ERA gali būti neveiksmingas jei embrionas netirtas PGT'a, jei tirtas - ERA veiksmingas.
Kitaip tariant - su nesveiku embrionu kelk nekėlęs pagal ERA vis tiek nieko nebus (kas mums ir taip visom aišku). O jei sveikas - tai ERA reikia tikėti. Jos disertacijos darbas (apsigynė tik 2023 ar 2024 metais) apie tai, tai ji šventai įsitikinusi ERA veiksmingumu.
Čia ne mano nuomonė, tik sakau ką ji yra sakiusi man
Vasara93 parašė:
O kaip reiktu graziai paaiskinti F, kad noretus pabandyti be ERA? Mes dar tik pradedam viska cia, ir atrodo - kur butu galima pataupyt, noretusi ir pataupyt jei ise…
Sveiki,
Tiesiog imkit ir pasakykit. Juk mokate tai jus. Galite ir sakyti, kad del finansiniu priezasciu. Juk mes visi zmones, ir ne visi turime tam pinigeliu.
P.s. man irgi buvo kelta pagal era 4 kartus- be rezultatu. 5 karta ne pagal Era buvo biocheminis, 6-as ne pagal Era pavyko
aisku, dar ir LIT dareme. Nors ir ketvirta karta jau buvo taikytas LIT, bet nebuvo jokio kibimo. As asmeniskai nelabai juo tikiu
lalalaa parašė:
Aš esu pasakiusi F kad nenoriu ERA daryti, tai sakė jei pati žinau kaip reikia gydytis, mums jos nereikia![]()
Ir ka atsakyt, kai taip pasako 🙈😁
Beja - prisidedu prie lalala rekomendacijos del LAGE - skanu ir tikrai nebrangiai 😊
Vasara93 parašė:
Ir ka atsakyt, kai taip pasako 🙈😁
Bandyti kalbėtis 😀ji nelabai pripažįsta ir kitų nuomonių.. kai nuvažiavau su nk tyrimais pas ją jos nuomonės, tai pasakė galiu sienas išsiklijuoti tais tyrimais..
Vasara93 parašė:
Man era testo F nedare ir net nesiule. Fet buvo sausi
Buvom ir mes siandien pas F - tai planas kaip ir aiskus
del ERA irgi sake, kad dar neaisku ar reikes, ar ne, labai nuramino mane ir ipute vilties
pasidarem dar daugiau tyrimu, liepa dar grizim aptart ir rugpjucio gale planuojama stimuliacija 😊 tik pas mane itaria adenomioze, tai po punkcijos darysim gydyma ir tada ruosimes kelimui , kuris turetu buti gruodi kazkur tai
Sveikos,
Nusprendziau neeikvoti nei vieno ivf Lietuvoje ir is karto vykti pas Fodina (nors ir turiu finansavima cia). Jau gavau laika vizitui gyvai liepos menesi. Gal kuri nepatingetu placiau papasakoti, kaip ten viskas vyksta? Marina minejo, jog turimi nauji hormonu tyrimai yra tinkami ir is Lietuvos, bet matyt israsys ir daug kitokiu tyrimu atlikti vietoje (esu mazarezerve)? Ar yra galimybe pacia stimuliacija atlikti ir sekti bunant Rygoje (tureciau galimybe ten gyventi)? Nes grizti i Lietuva ir cia tureti antra gydytoja, atrodo kur kas sudetingiau, nes reikes greitai reaguoti ir vykti atgal i Ryga punkcijai... kokios jusu patirtys?
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai