...širdėle... parašė:
Reikia patarimo ir man.
Apžiojimas pas mus geras
Čiulptuką gauna? Buteliuką?
Kokom sąlygom valgo gerai? Apsnūdus, tik iš miego, naktį? Ar atvirkščiai?
...širdėle... parašė:
Reikia patarimo ir man.
Apžiojimas pas mus geras
Kokom sąlygom valgo gerai? Apsnūdus, tik iš miego, naktį? Ar atvirkščiai?
Boružėlytė parašė:
Gauna ciulptuka
Valgo ji visad zvali.na išskyrus iš po nakties ir nakti bet tada gerai traukia bet trumpai nakti valgo
bijau kad padariau klaida davus ciulptuka.
Wioletiukas parašė:
Per kiek maitinimu mazdaug jums pavyko “atsikratyti” tu guziuku? Bandziau ir taip ir taip maitinti, bet kolkas nieko... 🤦♀️ Na gal siek tiek pamazejo🤔…
Man po vieno valgymo ta guziuka isvalge.
Boružėlytė parašė:
Antspenis galėtų būti prasmingas nebent tuo atveju, jeigu vaikui žindant pačiam dėl spenelių įgaubtumo latakėlių angelės sulenda į vidų ir užblokuojamas pieno išbėg…
Vat as galvoju jeigu pientraukis traukdavo piena, tai vadinasi tie latakeliai nesulysdavo i vidu ir pientraukis tikrai kazkiek istrauke su antruoju, tik va dabar krutys issipute ir vel tie speneliai tarsi issilygino, istempe. Ir jis viena kruti tikrai traukdavo, bet skaudejo baisiai ten viduj, bet kogero reiktu islaukti. O kita kruti kazkaip nemokejau paduoti- neradau geros padeties.
O gaubteliai, kuriuos jus turit mintyje? Gal nuotraukyte turit? Bandyciau ir as- as su tokiu speneliu koreguokliu bandydavau, bet kol paduodavau subliuksdavo.
Mamytes ! Prie spenelio atsirado guzas, toks iskilus, apvalus. Rudos spalvos o virsus kiek baltas. Kas cia gali but? Kai palieciu labai skauda
cia negali but koks navikas? Reikia pasirodyt gydytojai? Atsirado ant tos kruties kuri buvo nukramtyta, dabar uzgijo ir nebeskauda...
Beje, ar mamytes naudojat ciulptukus? Kazkaip susimasciau gal kartais galima duot? Na miega atrodo gerai vaikiukas. O kieme gal duodat?
Boružėlytė parašė:
Jeigu atpila labai daug gali būti, kad netinka kažkas iš Jūsų dažnai valgomo maisto - pienas, kviečiai, kiaušinis, ...
2 pirmas savaites vaikas buvo superinis - jokio atpylinėjimo, trečiai savaitei prasidedant pradėjo taip dažnai atpylinėt..! Negausiai, bet dažnai. Po maitinimo reikia vos ne valandą stačiom laikyti..ir ką, pradėjau priežasčių ieškoti - kaip tik tą savaitę pradėjau silpnos kavytės gėrimus
jau dvi dienos vėl negeriu, baigėsi atpylinėjimai.. čia tik mano patirtis, Skaistei gal kitkas bus. Bet anot Vitkausko, viską su saiku galima, o va čia ir sureagavo, dar taip keistai
Saliva parašė:
2 pirmas savaites vaikas buvo superinis - jokio atpylinėjimo, trečiai savaitei prasidedant pradėjo taip dažnai atpylinėt..! Negausiai, bet dažnai. Po maitinimo reik…
Sveika atvykus i kluba
mano vaikas iki 4,5men augimo suolio nuolat atpilinejo, bet man visos priemones kazkiek veikdavo, svoris gerai (net virs normu) augo. Maitinimo metu 10min maitindavau 15min nesiodavau ir kartodavau (hei uzmigdavo nezadindavau atsirugimui),svarbu pamaitinus staiga neversti i vertikalia pozicija kaip rodo filmuose nes buna tiesiog nuo to vertimo per staigiai oras iseina ir isstumia visa maista. Fizika. Mus midwife pamokino vaika ant dilbio pasiguldyt pilvu zemyn ir nesiot tai buvo nereali pagalba tiek del oro, tiek del pilvu ar siaip kai nerami buvo, plius manoji nekente ant pilvo gulet tai bent tiek giledavo. Kas dar. Aisku maista reikia ziuret bet su maistu sasajos yra minimalios, nebent alergija arba koks nors agresyvus maistas (cola, pieno produktai, kava (turekit omeny kad kava gali noleruot o kavos su pienu ne), ir pan). Ir svarbu nesttesuot del atpilinejimo jei maitinat pagal poreiki. Gamta pasirupino, kad pieno butu perteklius.
karina999 parašė:
Mamytes ! Prie spenelio atsirado guzas, toks iskilus, apvalus. Rudos spalvos o virsus kiek baltas. Kas cia gali but? Kai palieciu labai skaudacia negali but kok…
O kokiu tikslu jus norit duot ta ciulptuka?
Saliva parašė:
2 pirmas savaites vaikas buvo superinis - jokio atpylinėjimo, trečiai savaitei prasidedant pradėjo taip dažnai atpylinėt..! Negausiai, bet dažnai. Po maitinimo reik…
Vis pasitaiko kad kazkur uzmatau kai mamos sako kad pastebi jog atpyle nuo ju suvartoto gerimo/maisto. Iskilo toks klausimas. Kai isgerete kava po kiek mazdaug laiko vaikas atpyle? Ta prasme kaip atsekti kas netiko... per kiek laiko i ta pienuka patenka?
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai