paukshtukas parašė:
Sveikos pleputesPagaliau as cia
Tiksliau tai as darbe, bet pagaliau turiu laiko sau ir mielajam internetui
Matau snekat apie baisuji cezari... As be patirties, bet jau daba zinau kad pati jo ne uz ka neprasysiu. Atsiduosiu daktaram, ir tai, pasakysiu, kad kiek imanoma veliau si sprendima priimtu. As baisiausiai pries ir epidurini. Kaip tik su vyru neseniai kalbejom, kad jei jis bus salia, privales neleist man pasiduot silpnumo akimirkai ir prasytis nuskausminimo. Alpsiu, bet gimdysiu su skausmu. Turiu problemu su stuburu..ir virsutinej ir apatinej daly, net nupurto pagalvojus apie pasekmes.(cia aisku jau mano vienos fantazijos selsta, bet girdejau ne viena atveji kai po epidurinio suparalizuoja apatine dali, arba puse metu negali atsigaut nuo skausmu).
nu
kietas riesutelis.. man irgi gal reikes prasyt kazkeno is savo arba vyro jejgu bus tuo metu , kad padetu neprarast baivu prota . irgi esu ir bailiuke ir panikininke is skaumo bijau kai sako man vairavimo instr. biskeli strakaliukas toks esi
bet tai yra aplinkui zmoniu giminiu arba draugiu pades paziures pakontrolios , tik reikia paprasyti tos pagalbos nepabijuot nu uir zinoma save nuteikt jau nuo dabar ))
Tiksliau tai as darbe, bet pagaliau turiu laiko sau ir mielajam internetui