rami20 parašė:
O jums, kaip smagu turesit pametinukus![]()
Agam, to ir siekiau
Zinau bus sunku, bet kaip nors... Labai mano mazoji demesio reikalauja, nei minutes negaliu palikti jos vienos
Kazkaip bandysim issisukti is padeties
rami20 parašė:
O jums, kaip smagu turesit pametinukus![]()
Agam, to ir siekiau
Zinau bus sunku, bet kaip nors... Labai mano mazoji demesio reikalauja, nei minutes negaliu palikti jos vienos
Kazkaip bandysim issisukti is padeties
Zyzyte parašė:
O nekantru mmm....tik ne taip kai per praita nestuma, nes dabar vos speju suktis su mazyle
![]()
ziuriu, irgi nemazas laiko tarpas tarp pirmuju vaikuciu
as tai ilga laika galvojau, kad daugiau nebenoresiu, bet va pries pora metu labai uzsinorejau, tik va pries savaite isvydau tuos stebuklingus bruksnelius... na, jei viskas pavyks, tarp dukters ir antro leliaus bus 16 metu skirtumas
didelis, zinoma... bet va galvoju, kad, jei viskas OK, gal iskart ir treciam ryzciausi
rami20 parašė:
Sveikinimai ,mielosios Jums, nuo 2014 metu balandziuko.Linkime pacio geriausio pilvelio nesiojimo, graziu spudziu ir dziaukites kiekviena akimirka, laikas lek…
dekui
kol kas atrodo, kad tas laikas slenka labai letai
lingvita parašė:
ziuriu, irgi nemazas laiko tarpas tarp pirmuju vaikuciuas tai ilga laika galvojau, kad daugiau nebenoresiu, bet va pries pora metu labai uzsinorejau, tik va p…
As norejau labai dukrytes ir sakiau ai gana, bet maniskis nori labai, todel sakiau jei uzkibs neuzilgo tada taip, jei ne imsimes apsaugos priemoniu
ir stai sumazinau maitinimu dazni, kad butu tikimybe pastoti ir vuolia!!!
Ir reikia sakyti ne jei viskas bus OK, o tikrai viskas bus OK!!!
lingvita parašė:
dekuikol kas atrodo, kad tas laikas slenka labai letai
![]()
Kaip jis man slinko letai praejusiais metais
gavau gulimo rezino, galvojau nupusiu... tikrai nuobodu buvo, niurgle buvau, hormonai stipriai krete cirkus, jau buvau tikrai pavargus, tad tikiuos sis nestumas greit prabegs, nes dukryte neleis liudet
Zyzyte parašė:
As norejau labai dukrytes ir sakiau ai gana, bet maniskis nori labai, todel sakiau jei uzkibs neuzilgo tada taip, jei ne imsimes apsaugos priemoniu
ir s…
teisingai - VISKAS BUS OK
Tik va tu aplinkiniu visokiausiu buna, kai suzino: "tu tik dar nesidziauk, dar neturi ir t.t...". Bet va as dziaugiuosi - kad ir sia akimirka su sia busena
Ir laukiu, kada gi cia man prasides tie pirmieji nestumo pozymiai
nes su pirmaja tai pravemiau ir pragulejau liginineje visus devynis menesius...
Zyzyte parašė:
Kaip jis man slinko letai praejusiais metaisgavau gulimo rezino, galvojau nupusiu... tikrai nuobodu buvo, niurgle buvau, hormonai stipriai krete cirkus, jau…
va va, jums kitaip - turit maziuka ant ranku - tai tikrai laikas neprailgs
kristge parašė:
Man irgi sako juk dar anksti, gal nereikia taip anksti dziaugtis, bet as taip netveriu savo kailyjedaugumai artimuju jau pasisakiau ir dziaugiuosi kad galim…
apie mano dziaugsmeli kol kas zino tik vyras ir dukra. Pasakysiu kitiems artimiesiems, kai apsilankysiu pas gyd rugpj 13... na, zinoma, jei anksciau kas nors neitars, pvz, kodel as neberagauju alkoholio ar pan...
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
siaip ar taip planavau bent menesiuka pailseti, o ir jauciu kad ov pareina is…