ERIKA.... parašė:
Mes jau buvom Marijampoles Pepco pardej pasisopintTai nupirkau maziukui kelnytes, mova, 4 bliuskutes, 6 bodzius ilgom rankovem. Dickiui paemiau 4 bliuskutes ir …
Nu super, o kaip kokybe rubeliu?
ERIKA.... parašė:
Mes jau buvom Marijampoles Pepco pardej pasisopintTai nupirkau maziukui kelnytes, mova, 4 bliuskutes, 6 bodzius ilgom rankovem. Dickiui paemiau 4 bliuskutes ir …
Nu super, o kaip kokybe rubeliu?
Sveikos, mamos, laukiuosi antro vaikelio, nustate padidejusia skydliaukia, liepe kuo greiciau pas endokrinologa eiti, uzregistravo tik po menesio, norejau paklausti ar kuri buvot susidurusi su sia problema? Gal galetume man informacijos suteikti apie tai? Nes manau laukti menesi nera gerai.
aurelcik89 parašė:
Sveikos, mamos, laukiuosi antro vaikelio, nustate padidejusia skydliaukia, liepe kuo greiciau pas endokrinologa eiti, uzregistravo tik po menesio, norejau paklausti…
Mano suletejusi skydliaukes veikla,geriu ir geriau hormonus,tiroksina 50 mg.nestumo metu doze siek tiek pakele.ka gine sako? Turit jos pasiklaust kad reikia men.laukti.
atanod parašė:
Mano suletejusi skydliaukes veikla,geriu ir geriau hormonus,tiroksina 50 mg.nestumo metu doze siek tiek pakele.ka gine sako? Turit jos pasiklaust kad reikia men.lau…
Skambinau bet jau nebuvo jos siandien, ji pati nurode butent pas kurias endokrinologes eiti santariskese, o pas jas mokamu vietu nera, ir uzraso tik po menesio, tai vat mezinau ka daryti. Sakykit ar tai turi itakos nestumui ar mano sveikatai? Kuo ta skydliauke pasireiskia? Bandysiu jau antradieni skambinti ir teirsutis gal pas kazka kita eiti ir nelaukti menesio.
aurelcik89 parašė:
Skambinau bet jau nebuvo jos siandien, ji pati nurode butent pas kurias endokrinologes eiti santariskese, o pas jas mokamu vietu nera, ir uzraso tik po menesio, tai…
Na nestumui ji svarbi yra,bet ne manau kad kazkas gali blogo nutikti,sulauksit to menesio israsys hormonu ir dar koki pora sykiu nestumo metu pas endokrinologa reiks pasirodyt.nepergyvenkit.
atanod parašė:
Na nestumui ji svarbi yra,bet ne manau kad kazkas gali blogo nutikti,sulauksit to menesio israsys hormonu ir dar koki pora sykiu nestumo metu pas endokrinologa rei…
Aciu jumslabai?
aurelcik89 parašė:
Skambinau bet jau nebuvo jos siandien, ji pati nurode butent pas kurias endokrinologes eiti santariskese, o pas jas mokamu vietu nera, ir uzraso tik po menesio, tai…
Labas, man yra problemu su skydliauke, nesigasdink ir ramiai lauk ta menesi, nieko drastisko neivyks. Tiesiog gali tekti gerti didesne doze tiroksino, jei negerei, nes man taip buvo, pries pirma nestuma jau kuri laika negeriau tiroksina, tai buvo zemi rodikliai, tai paskui israse gerti 125 mg tiroksina. Ir reikes kas du men lankytis pas endokrinologa. Ir po gimdymo, kai vaikas bus 2 savaiciu vesi pas vaiku endokrinologa, ims kraujo is venos ir ziures ar viskas normose. Jei berniukas turetu ir kapseli ziureti. Mums buvo viskas gerai su abiem. O kai antra kart pastojau, tai geriau 75 mg. Gimdymo namuose pasisakyti turesi, kad vartoji tiroksina ir turetu israsyti siuntima pas vaiku endokrinologa. Aisku, jei tau jo reikes vartoji, o gal nereikes
O siaip pati turetum jausti nuovargi, dusima kazkoki tai, padidejusi prakaitavima.
Sveikos mamytės kokie pliusai ir minusai darant tarp vaikų 1 ar 2metų skirumą tarp vaikų? Aš jau pagalvoju apie antrą vaikutį tačiau vyras sako dar šitą reik paaugint ir tipo už kokių 5m tik kitą bet aš tikrai nenoriu tokio didelio (asmeniškai man) skirtumo tarp vaikų tai paprašiau jo surašyti kodėl ne o aš rašausi kodėl taip
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai