linyte. parašė:
Paskutinės mm buvo birželio 9.gimė balandžio 6.
Labai tada teisingai gaunasi nors ir nelabai atitinka, nes mano draugei buvo birželio 6, o gimė balandžio 4
linyte. parašė:
Paskutinės mm buvo birželio 9.gimė balandžio 6.
Labai tada teisingai gaunasi nors ir nelabai atitinka, nes mano draugei buvo birželio 6, o gimė balandžio 4
Taiga32 parašė:
Sveikos, ar dar daug yra vaiku valganciu mamos piena? Ir nenorinciu jo atsisakyti?![]()
Yra yra 😁😁
Taiga32 parašė:
Sveikos, ar dar daug yra vaiku valganciu mamos piena? Ir nenorinciu jo atsisakyti?![]()
Vis dar valgo ir nepanasu kad greit atsisakys 😊 per para dar 5-6 maitinimai pas mus ir kolkas nepavyksta ju sumazinti 🙄bet jei saziningai ir nesistengiu to daryt, kolkas jokio nepatogumo maitint nejauciu, abiem gerai tai ir tegu maitinasi, nors aisku pries iseinant i darzeli reiks pradet mazint sita malonuma
neziniuke123 parašė:
Vis dar valgo ir nepanasu kad greit atsisakys 😊 per para dar 5-6 maitinimai pas mus ir kolkas nepavyksta ju sumazinti 🙄bet jei saziningai ir nesistengiu to daryt, k…
O tai mano cia ne vienas ponaitis negali atsisakyti pieno
maniskis valgo tik pries visus miegus ir paryciais, tai bandziau migdyti be pieno, bet deja tai neimanoma, jei negauna pieno iskart rekia ir niekas nepadeda, net ciuptukas, tai ir neiseina sumazint to maitinimo, o jau apie maitinimo nutraukima svajoju kai vaikui suejo metai laiko
Taiga32 parašė:
O tai mano cia ne vienas ponaitis negali atsisakyti pienomaniskis valgo tik pries visus miegus ir paryciais, tai bandziau migdyti be pieno, bet deja tai neimano…
As jusu geriausia drauge situo klausimu
pas mus viskas identiska - be papulio burnoj neuzmiega ir dar paryciais ant galvos lipa ir zyzia kol negauna... nezinau kaip atpratinti, nes man tai problema, kad niekas kitas be manes negali vaiko pamigdyti
jurmale parašė:
As jusu geriausia drauge situo klausimupas mus viskas identiska - be papulio burnoj neuzmiega ir dar paryciais ant galvos lipa ir zyzia kol negauna... nezinau …
Tai tikrai tada mes drauges
pas mus irgi niekas kitas negali uzmigtyti tik as ir mano papulis, o tai kartais labai vargina
jurmale parašė:
As jusu geriausia drauge situo klausimupas mus viskas identiska - be papulio burnoj neuzmiega ir dar paryciais ant galvos lipa ir zyzia kol negauna... nezinau …
Pas mus ir buvo taip pat bet va dabar jau menuo kaip nebevalgo istiko beda as atsiduriau ligoninej ir gavom nutraukti maitinima su tuo labai gerai susitvarke musu tetis kai po savaites gryzau nebereikejo nei papulio nei pienuko o atrode kad neis atpratinti iki mokyklos 😁😁
visolinute34 parašė:
Pas mus ir buvo taip pat bet va dabar jau menuo kaip nebevalgo istiko beda as atsiduriau ligoninej ir gavom nutraukti maitinima su tuo labai gerai susitvarke musu t…
Zinokit ir as galvoju kol neatsitiks kokia panasi situacija tol neiseis jo atpratinti
Sveikinu su nauju laukimu ;)
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai