Taiga32 parašė:
Sveikos, ar dar daug yra vaiku valganciu mamos piena? Ir nenorinciu jo atsisakyti?![]()
Yra
Taiga32 parašė:
Sveikos, ar dar daug yra vaiku valganciu mamos piena? Ir nenorinciu jo atsisakyti?![]()
Yra
jurmale parašė:
As jusu geriausia drauge situo klausimupas mus viskas identiska - be papulio burnoj neuzmiega ir dar paryciais ant galvos lipa ir zyzia kol negauna... nezinau …
O vežime nemiega?
Maniškį galima ir vežime arba automobilyje užmigdyti. Na bet mp jis intensyviai dieną naktį valgo. Mp nebeduodu viešose vietose ir išvis kitur, nei namuose. Ai dar pas senelius duodu ir kelis kartus automobilyje žindžiau, kai jau nuraminti nebebuvo įmanoma
visolinute34 parašė:
Pas mus ir buvo taip pat bet va dabar jau menuo kaip nebevalgo istiko beda as atsiduriau ligoninej ir gavom nutraukti maitinima su tuo labai gerai susitvarke musu t…
Vajana parašė:
Sveikos, ar yra jūsų tarpe tokių, kurių pask mm buvo apie birželio 19 ir vaikutis gimė balandį?![]()
Paskutines mm buvo 06.17,o 04.08 gime vaikutis
Vajana parašė:
Sveikos, ar yra jūsų tarpe tokių, kurių pask mm buvo apie birželio 19 ir vaikutis gimė balandį?![]()
Mano buvo mmm berods birželio 24 d pradžia, mažylis gimė balandžio 8. Terminas buvo 6-10d. pgl echo.
Karolin91 parašė:
Atrodo balandziuku sitam forume maziausiai 😁 Ar daug jusu leliukai pasako tikru zodziu jau?
Maniske nemazai zodziu sako. Be mama, tete, sese, ate, niam niam ir pan. dar moka pasakyti koja, siuksle (siusle), kose, duok, eime, bata, kas cia, arklys, kate, antis, avis ir pan.
lijana.m parašė:
Maniske nemazai zodziu sako. Be mama, tete, sese, ate, niam niam ir pan. dar moka pasakyti koja, siuksle (siusle), kose, duok, eime, bata, kas cia, arklys, kate, an…
Oho kiek daug sneka
bet sako kad mergaites visada anksciau pradeda. Mano berniukas, vaiksto nuo 8men, bet su kalbejimu uz tai leciau 😁 dabar moka jau keleta zodziu kaip mama, tete, ate, amam, miau, au, niam....😁 o daugiau visa laika varo savo kudikiu kalba, kinietiskai. Nezinau, gal jau ir daugiau turetu moketi, bet jis uzsieny gimes, gali buti kad biski maisosi dvi kalbos jam..
Karolin91 parašė:
Oho kiek daug snekabet sako kad mergaites visada anksciau pradeda. Mano berniukas, vaiksto nuo 8men, bet su kalbejimu uz tai leciau 😁 dabar moka jau keleta zodz…
Zinokit mano vyresnele gal tik triju metu pradejo normaliau kartoti zodzius, nors taip pat mergaite. Vaikai labai skirtingi, anksciau ar veliau visi pradeda graziai sneketi
LaMona parašė:
Yra![]()
Yra
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai