Zurzla parašė:
O kaip dėl valgymo dažnumo tos kurios pačios maitina? Ar duodat kiek nori ir kada nori ar stengetės kažkokio laiko intervalų laikytis?
As duodu kada nori mano mazylis ir kiek nori. Neriboju sito poreikio
Zurzla parašė:
O kaip dėl valgymo dažnumo tos kurios pačios maitina? Ar duodat kiek nori ir kada nori ar stengetės kažkokio laiko intervalų laikytis?
As duodu kada nori mano mazylis ir kiek nori. Neriboju sito poreikio
Zurzla parašė:
Stengiuosi, kad tarp maitinimų būtų ne daugiau nei 2-3 val., jei lelius nori dažniau, duodu pagal jo poreikį. Kol kas dar žadinu pavalgyti, vėliau - žiūrėsim pagal situacija ;)
Vijola_ parašė:
Man nesigauna niekaip kas dvi valandas, ji istisai ant papo kabo. Nesuprantungal nepasisotina???kai pradeda, tai visa valanda zindzia. Jei atitraukiu- prasideda dud…
Sveiki,
Aš galvojau kad su mano vaikų ar su manim kazkas negerai- nes lygiai taip pat ištisai valgo. Vieną papuką valandą, tada kitą valandą ir dar alkanas tai vėl viskas iš naujo. Ir taip visą dieną ir naktį. Per visą parą pamiega gal 5 val. Mums jau 4savaites. Galvoju kad nuorotėsiu tuoj, nes tik WC galiu nueiti. Ar tas pienas per liesas, ar jis nesitraukia....
Zurzla parašė:
Norėčiau bent kas dvi val maitinti, kad papukai pailsėtu:), bet būna, kad ir kas valanda ar pusantros prašo, ypač naktį.
pliusas parašė:
Sveiki,
Aš galvojau kad su mano vaikų ar su manim kazkas negerai- nes lygiai taip pat išti…
Gal koks augimo suolis,gal taip vaiko poreikis but prie jusu didesnis... zinokit pas mus kaip kokia diena. Kartais zinda trumpai,greit pavalgo ir uzmiega,kartais toks vaizdas,kad zindau visa diena. Duodu viena kruti, tada antra,tada vel prie pirmos gryzta. Siaip tai mano vaikas papinukas toks. Jam reikia prisiglaust,jis nori but apkabintas,zyst,ar tik siaip kabot ant krutines tikraja ta zodzio prasme... sianakt net leidom miegot musu lovoj ir miegojom apsikabine. Jis tada taip ramiai,taip saldziai miega ir ilgai kas svarbiausia. Na,dabar toks laikas...
Urgita parašė:
Oi mes visaip bandom atrauginti ;) Bet dažniausiai atsirugsta kai " pasodinu " ant kelio ir prilaikydama galvyte suku 6 ratus i viena puse , 6 i kita ir pirmyn - at…
Ir as pasodinu Ir uz zanduko laikau Ir papliauksnoju nugaryte ,tai kartais pasiteisina kartais ant peties stacia panesioju.Norejau Dar paklausti Ar skiepysite visais IRL skiepais?
pliusas parašė:
Sveiki,
Aš galvojau kad su mano vaikų ar su manim kazkas negerai- nes lygiai taip pat išti…
Na pas mane taip buvo per šį mėnesį dvi paros tokios,kai valgė beveik be sustojimo,tai čia turbūt augimo šuolis buvo..na bet jei visada taip..tai net nežinau..maniškis irgi daug valgo,dieną ir naktį miega apie 1,5 valandos,retai daugiau tai irgi to laiko atrodo kad nelabai kam turiu,nes pusę to laiko išmiega ant rankų ar kelių,nes jautrus yra ir negaliu nešt į lovelę iškart kai pradeda snaus..o dėl to kad liesas pienas tai čia nesamonės,jeigu vaikutis svorio priauga viskas ok tikrai,kantrybės
..aš bent guodžiuosi tuo,kad ne amžinai juk taip bus
Zurzla parašė:
As duodu visalaik kaip nori ....kruti keiciu kas 3 val....
Ieva.Z parašė:
Gal koks augimo suolis,gal taip vaiko poreikis but prie jusu didesnis... zinokit pas mus kaip kokia diena. Kartais zinda trumpai,greit pavalgo ir uzmiega,kartais to…
Maniškis irgi toks prielipa,atrodo jei prie savęs laikyčiau,tai būtų ramus ir miegotų po 3 valandas
Eelli parašė:
O jūsų vaikams būna, kad prisnūsta atrodo jau miega ir kaip krūptels lyg ko išsigandęs?
Musu kruptelna miegodamas
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai