Dynka parašė:
Pas mane monochorioniniai, t.y identiski dvyniai, kiekvienas turi po atskira maiseli, perskirti plona pertvara, bet dalinasi viena placentagal ir pas jus…
Mano taip pat monochorioninės diamnioninės dvynės ;)
Dynka parašė:
Pas mane monochorioniniai, t.y identiski dvyniai, kiekvienas turi po atskira maiseli, perskirti plona pertvara, bet dalinasi viena placentagal ir pas jus…
Džulė parašė:
Taip taip jau pastebejau! kaip maziukes auga, ar labai panasios, nesumaisot kur kuri?
Dynka parašė:
Taip taip jau pastebejau!kaip maziukes auga, ar labai panasios, nesumaisot kur kuri?
![]()
Oj gi, tiksliai Jūs taip pat esat uždaroj grupėj
kol kas atskiriam tik pagal odos spalvą, nes yra raudonesnė. Bet hemoglobinas normalizuojasi, tai ir oda šviesėja, tai oj bus sunku atskirti...
naktį prietemoj su vyru jau supainiojam kuri yra kuri
Džulė parašė:
Oj gi, tiksliaiJūs taip pat esat uždaroj grupėj
kol kas atskiriam tik pagal odos spalvą, nes yra raudonesnė. Bet hemoglobinas normalizuojasi, tai ir oda švie…
Tai va va, mes su vyru ir juokiames, sakom kaip cia reiks nesumaisyt, o dar nakti jei apsimiegojus viena pamaitinsiu, o paskui apsisukus vel ta pacia
O seip kaip jusu dieneles slenka, spejat pailseti, pamiegoti ar viskas kaip sapne dar?
Dynka parašė:
Tai va va, mes su vyru ir juokiames, sakom kaip cia reiks nesumaisyt, o dar nakti jei apsimiegojus viena pamaitinsiu, o paskui apsisukus vel ta pacia![]()
![]()
Bandom dar įsivažiuot sunkiausia naktį, kai tarpai tarp maitinimų yra tik 1,5 val.ir reikia spėt pamiegot. O jei praguguoja, tai liekam be miego. Bandom su vyru susisukt taip, kad bent 2 val.tarpą turėtume miegui ir kas dvi dienas keičiamės: dvi naktis aš miegu su dukrytėm kambary, kitas dvi -vyras
Čia sunkūs tik pirmi mėnesiai, vėliau apsiprasim ir mes prie tempo, ir dukrytės turėtų pagauti paros rėžimą. Bent taip tikiuosi
raspus parašė:
Sveikos merginos ir aš jungiuosi į jūsų būrelį. Laukiuosi porelės, neidentiškų mažylių. Mums jau 33 savaitė
Sveika prisijungus
raspus parašė:
Sveikos merginos ir aš jungiuosi į jūsų būrelį. Laukiuosi porelės, neidentiškų mažylių. Mums jau 33 savaitė
Sveika oho koki jus jau dideli ir dar poryte
Džulė parašė:
Bandom dar įsivažiuotsunkiausia naktį, kai tarpai tarp maitinimų yra tik 1,5 val.ir reikia spėt pamiegot. O jei praguguoja, tai liekam be miego. Bandom su vyru …
Mes tai kazkaip susitvarkom ir miegam su vyru tam paciam kambari su berniukais. na as pirma savaite tik vadavausi tuo kad vaikucius reikia maitinti kas 3val. Bet dabar maitinu kada jie patys nori ir ismiega Nakti ramiai 4val. Tad man kaip ir pakanka, dar pietu miegelio uzsnaudziu kartu su maziukais O siaip man asmeniskai turbut dabar butu keista auginti viena