JustinaMilda parašė:
As tai manau, kad vistiek pasivercia tai nuo vieno, tai ant kito sonelio.
Jo jo jauciasi, kad pasivarto, bet dazniausiai tai desineje puseje iskile buna ?
JustinaMilda parašė:
As tai manau, kad vistiek pasivercia tai nuo vieno, tai ant kito sonelio.
Jo jo jauciasi, kad pasivarto, bet dazniausiai tai desineje puseje iskile buna ?
Ina1 parašė:
Merginos kurios jau dekrete, per kiek laiko gavot paskaiciavimus nuo visu dokumentu pateikimo dienos?:)</blockquoteman sodra paskaiciavo per kokias 5 dienas, ne ilgiau. pinigus pervede po 10 dienu nuo paskaiciavimo.
Ina1 parašė:
Merginos kurios jau dekrete, per kiek laiko gavot paskaiciavimus nuo visu dokumentu pateikimo dienos?![]()
Seip per 10 dienu, ismetus savaitgalius gavosi 6d.d.
jielka parašė:
Pas mane Kai tikrina sirdeles plakima visada, dazniausiai desiniajame pilvo sone tuksena.
Ina1 parašė:
Merginos kurios jau dekrete, per kiek laiko gavot paskaiciavimus nuo visu dokumentu pateikimo dienos?![]()
Paskaičiavo labai greitai , gal per pora dienų , o va pinigėlių dar laukiu , man dar nepervede
hakashiii parašė:
Mamos, kurios laukiates pirmagimio,ar neuzeina "panikos priepuoliai"?Man pries kelias dienas prasidejo toks "kaip bus"? "Ar iskesiu"? "ar mokesiu susitvarkyti""…
Taip buna ne tik su pirmagimiais, su netyciukais ir dar pametinukais lygiai tas pats, tie patys klausimai kyla, kaip reikes susitvarkyt su dviem
juraciukasss parašė:
Merginos, ar yra kuriai kad paskutinį mėnesį svorio nepriaugote? Kažkaip neramu darosi, pas mane paskutinį mėn vis tie patys skaičiukai, plius minus rytais svyruoja…
Pas mane 1,2kg nukrito net
Bet cia del to, kad po 5 vakaro negaliu valgyt nes pavalgius labai rugstys kyla, jokie vaistai nepadeda. Jei noriu ramiai miegot po 5 vakaro ne kasnio
jei viskas ok, jei pilvelis auga tada nerimaut nera ko.
Catsim parašė:
Na del to ko gero klausia, ar apskritai galvojate apie epidura. Ka man akusere pasake, vienos jaucia kada stumt, kitos ne, bet jei nejaucia turi 100% klausyt akuser…
2minutes as jiem isaiskinu kad mane trintu lauk is sarasu, nes kitaip as irgi prisikabinsiu, juolab jie neturi teises skambinet
man is top shop skambino kazkada, tai klausiau is kur numeri istraukia, prasiau jungt su virsininkais, tai greit istrina is sarasu
ramus mano telefonas
O va siandien bajeris tai pasirodo vyras ir ten apie draudima kazkoki pasisnekejo, poto apie penciju fondus, tai teko ten sutvarkyt visa ta kose, nes nu blemba kai klausiu kodel tu tas nesamones pildai, sako nu as negaliu jom i akis atsakyt ne, sako o tu ziauri nueini ispyskini ir viskas nuvili zmones
indriukstis parašė:
2minutes as jiem isaiskinu kad mane trintu lauk is sarasu, nes kitaip as irgi prisikabinsiu, juolab jie neturi teises skambinetman is top shop skambino kazkada,…
Mane tai irgi nervina
o kas blogiausia...sako o kada domintu? Tada random'u sauni, uz puse metu ir jie paskambina uz puse metu
Visada sakau, jeigu man reikes jusu paslaugu, as pati jus susirasiu. As nebesiparinu, o tiesiog padarau funkcija ,,Block this caller" ir buna ramu VISAM
ramaluziene parašė:
Pas mane 1,2kg nukrito netBet cia del to, kad po 5 vakaro negaliu valgyt nes pavalgius labai rugstys kyla, jokie vaistai nepadeda. Jei noriu ramiai miegot po 5 …
O man visa diena kyla...nuo bet ko, o nakti ramu
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai