enrikat parašė:
Gal kartais pas Strupiene buvot?![]()
Pas Simkiene ☺
enrikat parašė:
Gal kartais pas Strupiene buvot?![]()
Pas Simkiene ☺
fica parašė:
Buvom pasisverti, tai per mėnesį ir 1 savaitę priaugo 960g ir 4cm. Tai sveria 6910 g ir ūgis 65,5 cm. Žiūriu, kad ant vystymo stalo tuoj nebetils mano berniokas :)…
Na mes per menesi priaugom 800, o paaugom 7 cm, galvojau gausim nuo gydytojos bart, kad sveriam 7 kg, bet pagal kazkokias lenteles paskaiciavo kad toks svoris 65 cm ugiui yra normalu. Aha, ziuriu irgi kad tuoj reikes vystymo lenta slept ir kazkaip kitaip tvarkytis.
OlgaLook parašė:
Mamos, gal kartais teko pirkti drabuzelius Lidle arba Pepco? Idomu kokia kokybe. Nes Lidle kainos nesikandzioja, Pepco tuo labiau. Tiesiog idomu kaip po skalbimo, k…
Lidlo gera. Pepco nebandziau.
OlgaLook parašė:
Mamos, gal kartais teko pirkti drabuzelius Lidle arba Pepco? Idomu kokia kokybe. Nes Lidle kainos nesikandzioja, Pepco tuo labiau. Tiesiog idomu kaip po skalbimo, k…
Is Pepco 1 bodi nuo pat gimimo turim. Gerai atrodo nors skalbiu l.daznai. sudeti tik paziurekit-daug yra 100% medvilnes. Vilniuj siulau vaziuot ne i cup o i IKI Link Moletu. Ten l.mazai zmoniu buna.
Lidlo su kokybe irgi viskas gerai. Turim ir kojinyciu ir pedkelniu, ir bodzius naudojam-liuks.
Dar l.faini yra kvadratiniai didesni vatos padeliai vaikam pavalyt LIDLE.
OlgaLook parašė:
Turiu nemazai ir pepco ir lidl labai normalios kokybes tikrai skalbiau ir ne karta viska labai viskas gerai 😊
OlgaLook parašė:
Pas Simkiene ☺
O gal sirupo pavadinima parasysit?:)mums irgi israse,tik daktare pavadino mikstura😃
Sveikos mamytes, papasakosiu vakarykstį nutikimą.
Kadangi einu 2d per savaitę i koledza palieku mažutį su tėveliu. Mažiukas maitinamas mp pagal poreikį ir kas ten žino kiek iš vieno karto jis prisisiurbia ..kol as koledze per tą laiką tėvelis jį maitina vieną kartą misinuku ,visada duodavo tik 100ml didziajam kirminui numalsinti
ir sakydavo kad jis lanai greit isgeria ir atrodo dar alkanas tai vakar dave apie 150ml..viskas atrode gerai,Igniukas ramus,linksmas.....
tik man gryzus
nuejom miegoti,pasiguldziau pas save maitinau ir uzvalgius pasigare neramus pradejo spurdeti ir girdziu pilvuke kažkokie garsai,kazkas vyksta ...tik pasuko galvyte i mano puse su tokia galinga srove pienuka lauk....ir taip 3kartus
isgazdino siek tiek,nebuvau realybej macius kad taip vemtu,nes ten jau nebepavadinciau atpylimu
...tai po to jau siurbti nebedaviau , uzmigo ir ismiegojo iki 4:30 nevalges..ir si ryt matinau su baime...pavalges siek tiek atpylė...zodziu man kaip is siaubo filmo
Nesupratau ar nuo to misinuko galejo skrandukas sustreikuoti
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai