Linksmosiospedutes parašė:
Nekreipkit demesio! Pas mus identiskai. 64cm. 7.5 kg. Valgo tik mp. Vakar buvom pas gydytoja. Viskaa puiku. Nuo kitos sav eisim i mankstas.
Na smagu, kad ne mano vienos toks burbuliukas ☺️ Aciu jum
Nekreipkit demesio! Pas mus identiskai. 64cm. 7.5 kg. Valgo tik mp. Vakar buvom pas gydytoja. Viskaa puiku. Nuo kitos sav eisim i mankstas.
Na smagu, kad ne mano vienos toks burbuliukas ☺️ Aciu jum
Mes issprendem l.ukiskai . Prie lovytes galvugaly pritaisem kamera web. Plansete kur einu nusinesu. Sujungimas per wifi rysi. Viskas. ;)
Mes irgi pan, namie yra atliekamas telefonas tai per skype paskambine, savo gale išjungi visus garsus, o kai mažius miega viską matai ir girdi ir nieko nekainuoja 😊
rennata parašė:
Sveikos, sia grupe seku nuo tada kai pradejau lauktis (mano kleckiukas irgi liepinukas), tik niekada nepasisakydavau, isgyvendavau ivaires situacijas su jumis, dazn…
Mano vyrukas gime liepos 20, 3 mėn patikroj svėre 7,400 ūgis 66cm,tikrai nematau nieko blogo. Apetitu tikrai nesiskundžia 😀 bet nieko ribot nežadu. Paaugs ir išaugs tą svorį. Nesijaudinkite,ir neimkite į galvą tokių replikų. Mūsiškį irgi visi storiuliu vadina,nu ir kas,svarbu sveikas
Sarata parašė:
Ar naudojat kas kamerikes vaikams, racijas tas? Kokios firmos? Noriu kad butu jautri, gera. Su pirmu vaiku turejau kur pirmiau per sienas vaika isgirsdavau verkiati…
Mes turim motorola,kamera kambaryje,o monitoriu nešuosi kur man reik. Pirmam aukšte,ar jei kieme būnu. Puikiai veikia 300 m atstumu. Ir vaizdas ir garsas yra. Pirkom per ebay 129 eur kainavo
Sarata parašė:
Ar naudojat kas kamerikes vaikams, racijas tas? Kokios firmos? Noriu kad butu jautri, gera. Su pirmu vaiku turejau kur pirmiau per sienas vaika isgirsdavau verkiati…
Mes turim xiaomi mi home security kamerą. Jungiasi per namų wifi, garsas galėtų būti jautresnis, bet kai verkia tikrai girdisi. Kamerą mes pasijingę per telefonus, veikia bet kokiu atstumu, svarbu turit intenetą. vaizdas pakankamai kokybiškas
Evutele parašė:
Mano vyrukas gime liepos 20, 3 mėn patikroj svėre 7,400 ūgis 66cm,tikrai nematau nieko blogo. Apetitu tikrai nesiskundžia 😀 bet nieko ribot nežadu. Paaugs ir išaugs…
Va butent!!! Svarbu kad sveikas vaikas butu. Na taip, gal vaikuciams su didesniu svoriu ir sunkiau viska daryt, bet gi DARO! Maniske gal ir tinginiuke siek tiek
nezinau kiek siai dienai sveria, bet apie 8 kg turetu. Kai ejom patikrai 3 menesiu, svere 7 kg, tai kol nepamatavo ugio jau bande sakyt, kad spurgyte tokia. Bet viskas buvo ok.
Siai dienai mes esam tokios
rytoj 4 menesiai
Mokamas mankstas ar paskyre?
Aiste13 parašė:
Mokamas mankstas ar paskyre?
PaSkyre 4 dar 6 pirkom. Poliklinikoj. Padidejes raumenuku tonusas pas mus.
PaSkyre 4 dar 6 pirkom. Poliklinikoj. Padidejes raumenuku tonusas pas mus.
O kaip pasireiskia?
Sarata parašė:
Aš turiu neonate su kamera, super dalykas, esu 100% patenkinta, gali visur padėti, su savim vežtis, svarbiausia nepamiršti pakrauti 😊 labai jautri...
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai