ziiwiile parašė:
Tai kad blogiausia jog iki trečiadienio tik laiko turiubet mačiau kad ji dirba ir medikanoj, pamėginsiu ten
Bandykit, gal priims greitai. Bet man rodos, jog antram trimestre ilgiau ima tą kraujo tyrimą, nei iki 17sav.
ziiwiile parašė:
Tai kad blogiausia jog iki trečiadienio tik laiko turiubet mačiau kad ji dirba ir medikanoj, pamėginsiu ten
Bandykit, gal priims greitai. Bet man rodos, jog antram trimestre ilgiau ima tą kraujo tyrimą, nei iki 17sav.
misevita parašė:
o mane sunervino nuo pat ryto paskambino is kliniku Bagušytė serga, man vizitas ketvirtadienį priklausė skambinu pas kažką kitą užsiregistruot nėra vietų... skambin…
Zinok situacija prasta, jei serga, ten eikes kosmines as pralaukiau pusantro menesio ir galiausiai vistiek teko susimoketi, nes mano gine man neisrase siuntimo, sake, kad israsys, bet tiesiog zmogiska klaida - pamirso, o paklausus kada kitas butu vizitas artimiausias, pasake, kad nuo kovo vidurio, man jau per velu, tai sumokejau uz ta apziura, db jau ramu. Jei nepriims nemokamai, ziurek kur mokamai, ten ta apziura ne kosmosa kainuoja istikruju
T.P.Keberiokst parašė:
Macia ja ketvirtadieni,su kauke sedejo.
tai žiūriu ir per sergu.lt ir sakė skambintis rytais va šiandien viena atsisakė tipo, bet jau užėmė tą vietą...
misevita parašė:
o mane sunervino nuo pat ryto paskambino is kliniku Bagušytė serga, man vizitas ketvirtadienį priklausė skambinu pas kažką kitą užsiregistruot nėra vietų... skambin…
misevita parašė:
tai žiūriu ir per sergu.lt ir sakė skambintis rytais va šiandien viena atsisakė tipo, bet jau užėmė tą vietą...
Pas Cerniu matau.Atsiunciau nuotrauka.
misevita parašė:
Kai nepapuoliau pas genetikus man buvo patarimas eit prie kabinetu perinatologiniam ir laukti, cia registraturoj taip patare, bet nezinau tikrai ar isdegtu, cia reikia turet tam tikru savybiu, kuriu as neturiu, tai net nebandziau.
monas parašė:
Kai nepapuoliau pas genetikus man buvo patarimas eit prie kabinetu perinatologiniam ir laukti, cia registraturoj taip patare, bet nezinau tikrai ar isdegtu, cia rei…
Keberiokst atsiunte info, laisvam vizitui, skambinkit, pasiteiraukit gal priims
jurmarta parašė:
Pagaliau beveik dagyvenau iki genetiko konsultacijos!! Jau poryt!!Pagaliau gal suzinosiu kas pilvelyje gyvena
As ketvirtadieni parasiau laiska i privacia klinika del echo,noriu lyti suzinot,bet nieko nesulaukiu ? reiks skambintis turbut. ?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai