Kilminga parašė:
Keberiokst atsiunte info, laisvam vizitui, skambinkit, pasiteiraukit gal priims
Tai jau cia sena ilga istorija, privaciai nuejau
Kilminga parašė:
Keberiokst atsiunte info, laisvam vizitui, skambinkit, pasiteiraukit gal priims
Tai jau cia sena ilga istorija, privaciai nuejau
o pas ka privačiai galima tai perinatologo apžiūrai? galėčiau ir susimokėt šiaip, nes biesina kai šitaip, tai jei susirgo tai pačios turėtų žiūrėt kur įkišti, dar klausia tipo čia su nėštumu, taip sakau man iki vasario pabaigos reikia perinatologo apžiūros, nu tai nieko negalim padėt... atrodo kad savo malonumui registruojuosi pas tokius gydytojus iš neturėjimo ką veikti...
saldutea parašė:
Man labai borjomi padeda, bet kai per dieną prireikia kelių buteliukų, tai jau prabanga. Dabar IKI atradau Essentuki mineralinį. Jame dar daugiau sodos nei borjomi,…
Panašūs į borjomi yra vynotekoje nino ir suliko mineraliniai, tik daaaug pigesni. Savybėmis jie aišku irgi nusileidžia, bet gruziniški. Pabandykit, gal tiks
jurmarta parašė:
Apsvieskit-kas tas perinatologas?Paprasto giniaus neužtenka?
Sitos apziuros tiklsas
įvertinti dar negimusio vaikelio riziką sirgti įvairiomis genetinėmis ligomis. Del dauno ir kitu ligu
misevita parašė:
bet Černius rašo bendroji ginekologija
Kilminga parašė:
Sitos apziuros tiklsas
įvertinti dar negimusio vaikelio riziką sirgti įvairiomis genetinėmis ligomis. De…
Tai cia tolygu genetikui?
misevita parašė:
bet Černius rašo bendroji ginekologija
Maziau tu ten ziurek,registruokis ir manau nesunku jam bus pakonsultuot del kitu reikalu.Bent jau man atvirksciai buvo,kazkodel jie uzregistravo perinatalinei apziurai nors man tik pradziai nestumo plano reikejo.Aisku,pas mane riziku ten n pradzioj,nu bet ne apie tai tema.Manau,tokiu atveju jie nieko nesakytu.Aisku,gali uzsirasyt ir paklaust veliau pasukus.
jurmarta parašė:
Tai cia tolygu genetikui?
Genetikas gal placiaja prasme gali konsultuot.Perinatologas labiau vaisiaus.
Kilminga parašė:
Sitos apziuros tiklsas
įvertinti dar negimusio vaikelio riziką sirgti įvairiomis genetinėmis ligomis. De…
Sakyčiau perinatologas apžiūri būsimo vaikelio galimus defektus platesne prasme ne tik galimus genetinius apsigimimus. Pvz. širdies ydos, spina bifida ir t.t.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai