Zajza parašė:
Jei vietovė raudonoje zonoje, vadinasi darzeliai uzdaryti?
Pas mus raudona zona, bet darželiai veikia.
Zajza parašė:
Jei vietovė raudonoje zonoje, vadinasi darzeliai uzdaryti?
Pas mus raudona zona, bet darželiai veikia.
žieminukėė parašė:
Dabar aulinukus, Reserved/Zara, atsalus labiau , trauksim Crocs zieminukus, sausu saltu oru Emu turim..., pagal poreiki ir ora![]()
Aš dabar nupirkau Crosc žieminius, nu bet neatrodo man jie šilti, toki iki 0 laipsnio max, ne?
Laukime18 parašė:
Aš dabar nupirkau Crosc žieminius, nu bet neatrodo man jie šilti, toki iki 0 laipsnio max, ne?![]()
Siandien Sterntaler uzmaciau tokias flisines kojines po 10 euru batams, jei ziema sala kojos. Pasirode puiki ideja saltesniu oru batus pasiltinti
Laukime18 parašė:
Aš dabar nupirkau Crosc žieminius, nu bet neatrodo man jie šilti, toki iki 0 laipsnio max, ne?![]()
Aš po kelių metų žieminių Crocs pirkimo iškeičiau juos į Dock Boot ir kol kas esu labai labai patenkinta, superiniai batai, tik sunkoki, bet žiūriu, kad mano vaikui netrukdo 🙂
Riuta parašė:
Aš po kelių metų žieminių Crocs pirkimo iškeičiau juos į Dock Boot ir kol kas esu labai labai patenkinta, superiniai batai, tik sunkoki, bet žiūriu, kad mano vaikui…
Bet tai su Crocs visą žiemą išnešiodavo?
Laukime18 parašė:
Bet tai su Crocs visą žiemą išnešiodavo?
Ne 😟 Crocs dėdavau iki minusinės temperatūros, o toliau jau žieminius. Nors žinau vaikų, kurie nešiodavo juos visą žiemą..
Persirgom visa seima dar kovo menesi, tuo metu laukiausi 35ta savaite, vaikas lengvai pakosejo savaite, temp laikesi pora dienu, vyras irgi kosejo, temp sokinejo kelias dienas, man buvo sunkiausia, pirma sav vaiksciojau kaip trenkta nors temp buvo vos kelios dalys, gerkle buvo kaip isplikyta, paskui pradejau kosineti, bet nedaug na ir antra sav dingo skonis, kvapas, prasidejo be galo skausmingas sinusitas, skaudejo visa veida ir lengvas dusulys, pasveikau per tris sav bet skonis gryzo gal tik po menesio
E.B. parašė:
Persirgom visa seima dar kovo menesi, tuo metu laukiausi 35ta savaite, vaikas lengvai pakosejo savaite, temp laikesi pora dienu, vyras irgi kosejo, temp sokinejo ke…
Supratau, o tyrimus darates? Ar is simotomu supratote kad tai covid?
Mane tai siaubas krecia kaip LT nieko nedaro del covido valdzia.. o kvailems, kurie nesisaigoja ir kratosi kaukiu nepaiskinsi..
As tai uz griezta karantina.. geriau pabuti dbr susiverzis negu veliau nesusitvarkys nei valdzia nei daktaru bus... o kaip Jus galvojate?
Ir ar vedate davo vaikus i darzelius?
UOGA18 parašė:
Supratau, o tyrimus darates? Ar is simotomu supratote kad tai covid?
Mane tai siaubas krecia kaip LT nieko nedaro del covido valdzia.. o kvailems, kuri…
Mes ne Lietuvoje, esam Norvegijoje, tuo metu nedare mums testu niekas, veliau atsirado klinikose greitieji testai tai patvirtino kad sirgom. Cia zinokit isvis niekam kaukiu nereikejo ir nereikia deveti, dabar tik Osle rekomenduoja jei nepavyksta atstumo islaikyti. Viskas dirba, niekas smarkiai nesuvarzyta. Lietuvoje geroookai griezciau
I darzeli vaikas eina kaip visada, niekas nesikeicia
maziau bijoti, pasisaugoti ir tiek
zmonem patiems reik ismokti samoningumo o ne laukti kol valdzia suvarzymus uzdes ;)
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai