eveven parašė:
Pas mane panasiai tik mano gine placenta zvaigzdutem vertinapraeita savaite buvo 5 zvaigzduciu viesbutis dabar tik 3 ;D kai dar suprastes tai jau nieks tokiam vi…
Nerealiai
eveven parašė:
Pas mane panasiai tik mano gine placenta zvaigzdutem vertinapraeita savaite buvo 5 zvaigzduciu viesbutis dabar tik 3 ;D kai dar suprastes tai jau nieks tokiam vi…
Nerealiai
.LAIME-LAIME. parašė:
Pasidare ziauriai karsta,musa karscio bangos ir strenas rakina,pilvas kieteja,idomu kuom baigsis![]()
![]()
Tikekimes, kad reguliariais saremiais ir pasimatymu su leliuku
Milgren parašė:
Tikekimes, kad reguliariais saremiais ir pasimatymu su leliuku![]()
Ai jauciu drambliuko svajones cia
eisiu miegot ir pasibaigs viskas
Viktorija.PAV parašė:
jo turiu visus 😆 visu ir panu isisaugojau 😂
Aš ir turiu. Bet pas mane tik du buvo ir tiek į dešimtuką. 😁
Mandei parašė:
Ei mergaites ar prisimenat???![]()
Manes dar nebuvo tarp jusunetycia uzejau ant pirmu grupes psl., ir va ka radau…
Vis dar turiu. Kartais pasižiūriu ir pati negaliu patiket kad katik buvo tik juostelė o dabar jau greit laikysiu savo stebuklelį 😍😍😍🤗👶👼
Man tas nėštumo testas labai brangus, nes pirmasis nėštumas buvo negimdinis. :/ O šįkart jau įtarėm, kad viskas bus gerai. Buvo šiek tiek padidėjęs apetitas ir atsiradę įdomūs norai maistui. Dariausi ankstyvą testą dieną prieš mėnesines, kurios turėjo prasidėt. Labai apsidžiaugus ryte įlekiu į miegamąjį, kad pasidžiaugt su vyru, o jis tik burbtelėjo, kad "mes gi jau taip ir galvojom" ir toliau parpė. Ramūs nervai pas žmogų
Milau parašė:
Man tas nėštumo testas labai brangus, nes pirmasis nėštumas buvo negimdinis. :/ O šįkart jau įtarėm, kad viskas bus gerai. Buvo šiek tiek padidėjęs apetitas ir atsi…
Mano pirmasis taip pat nesekmingas,pamenu,su kokiu skausmu teko ismesti testa..😕
Šiandien gimėme ir mes!!! Termino diena, kaip iš vadovėlio
Vakar 22h prasidėjo saremiai, ėjau miegot, bet nebeužmigau... Atrodė kad reguliarūs kas 9min kokia valandą, tada pauzė, vėl kartojosi.. Išlaukiau ryto, 11h buvome Mažylyje su 4cm. 14h buvo 5cm, prakirpo vandenis ir man šarabanai sukosi nuo skausmo, ėmiau epidūrą (nemokamas). Po 1,5h užsimaniau stumti! Per 15min pavariau ir turiu nuostabią lėlytę
Stumti sekėsi, klausiau labai, kvepavau kaip liepė, nuteikiau save, kad čia jau galiakas tai ir dariau viską kaip tik galiu geriausiai. Nors atrodė plyšiu
O kai gimė... Toks jausmas... Viskas tampa dzin!!!! Padėjo ant krūtinės... Tokia mažytė...
P. S. Rekomenduoju epidūrą, nes nėra prasmės savęs kankinti iki stūmimo, kur reikės daug jėgų (su epidūru jauti ką darai, skausmą taip pat).
Pacahontas parašė:
Mano pirmasis taip pat nesekmingas,pamenu,su kokiu skausmu teko ismesti testa..😕
O as laikau ir testa ir pradeta pildyt kalendoriu neatumo,ir nesciosios kortele....man tas testukas kaip pedsakas ir zyme pirmojo mazylio
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai