2018.10.21 12:30 (prieš 7 m.)
Na va merginos pagaliau suradau laiko parasyt! Kaip gavau siuntima I ligonine su pernesiojimu nuvaziavau 19d apie 13h apziurai,gydytoja patikrino jog atsidaryta 2-3cm na kaip ir buvo dvi savaites,padetis ta pati... vandenu buvo norma,tonai ok,Kai paziurejo kakleli praplese pleves,ir pasake noreciau tave paguldyt i patologini maza ka prasides saremiai,as prasiau savaitgali neguldyt kad noriu namo,ji pasake nepatariu,na ok sutikau. Perkele mane I patalogini susipazinau su savo kaimynke,pabendravom max 20min kaip pradejau jausti pilvo apacioj skausmus,pradejau vaikscioti baime pilnos kelnes,vis daznejantis skausmas, per 30min jau pradejau net verkt nes skauda,paprasiau paziuret ar cia saremiai,paziurejo pasake taip,iskviete gydytoja,atejos vyras pasiurejo kakleli 5cm!!!!i gimdykla!kol Iki gimdyklos nuejau nusirengiau vel paziurejo kakleli 8cm!!!gydytoja tik kuri mane gulde I patalogini sako nesuprantu kaip tai imanoma, saremiai baisus prasau nuskausminamuju sako mergyt nereikia vsio 10cm pilkas atsidarymas stumk,aisku isstumiau gal per 4saremius,truputi kirpo, ir panaudojo vakuma siek tiek,mergyte gime 3520g 53cm, gime melyna nes virkstele apsiviniojusi buvo bet dabar viskas ok;)))) sako tau gimdyt ir gimdyt,...realiai 16.45 buvau pajungta saremius uzfiksuot patologiniam o 18.08 gime dukryte,sake kita gimdyma is anksto reikia vaziuot nes nedavaziuosit..gerai kad nevaziavau namo!!!!
Dabar maitinimas!!!! Baisu! Skauda spenelius ziauriai da tik priespienis pieno kolkas nera,ji verkia turbut alkana net papa su asarom duodu,bet toks jausmas kad ji ta tik ir daro valgyt ir valgo....merginos kada atsirado pienas?