burla parašė:
Eikit privačiai. Aš taip pat negavau, tai registravaus i Tavo sveikatos namai. Pas gydytoja Ligeikiene.
Kokios kainos ten?
burla parašė:
Eikit privačiai. Aš taip pat negavau, tai registravaus i Tavo sveikatos namai. Pas gydytoja Ligeikiene.
Kokios kainos ten?
SilvijaKing parašė:
gale nebuvo gumos priglundančios,tai visi šūdai per nugarą bėgo![]()
su broku buvo,ar jie tiesiog tokie yra?
patricija.luk parašė:
o ziurekit,jei man paskutines mm buvo geguzes 23d,tai nuo to skaiciuojant 12savaiciu gaunasi rugpjucio 15d.Tai as jau dabar galiu motinos ir vaiko klinikoj bandyti …
Rugpjucio menesiui dar neregistruoja, laukit vizito pas savo gydytoja, pasiimsit siuntima, o registruoja nuo 25d kitam menesiui
SilvijaKing parašė:
Sveikos nebegavau talono į moters klinikas ekoskopui 18-20 sav ką daryti tokiu atveju?
As taip pat nebegavau, uzsiregistravau 21 savaitei, registraturos darbuotoja sake ne per velu dar, tai siektiek suglumau, nes visur raso internete, kad iki 20 sav. antrasis echo.. Gal tikrai ta savaite veliau nieko tokio..?
SilvijaKing parašė:
Kokios kainos ten?
Mokėjau 25e
SilvijaKing parašė:
Sveikos nebegavau talono į moters klinikas ekoskopui 18-20 sav ką daryti tokiu atveju?
O Jums siuntimą išrašė kas?
GimGim parašė:
Kaip dabar reikalai su darzeliais? Galima tik i viena uzrasyt ar i kelis?
Į vieną. Nekažką. Mane iš vis tas mūsų kaimas nervina ir dar ale miestas skaitos. Nėr darželių, kad vaiką nuo metų priimtų. Geriausiu atveju nuo pusantrų. O gal kas žino, kokį kur priima. Išskyrus Sigutę, nes ten nėr vietų.
Leliukas2018kretinga parašė:
O Jums siuntimą išrašė kas?
Turiu siuntimą
patricija.luk parašė:
su broku buvo,ar jie tiesiog tokie yra?
Tokie buvo, i kolvpoto visą dėžę išnaudojom,tai poto pirkdavau mažesnį kiekį kad išbandyčiau ar mano mažytei tiks
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai