rr16 parašė:
Mano temp. 37,3
Ne BKT?
rr16 parašė:
Mano temp. 37,3
Ne BKT?
Nastija parašė:
As gydytojai sakiau kad geriu 400mg tai patare gert puse tabletes.. nesuprantu pagal ka cia jos taip skiria? Kitu vitaminu negeriu
Nu jo idomu pagal ka... Nes as nusipirkau 400mg, tai gert po dvi pradejau. Dar pries nestuma turejau 800mg ir vaistinej klausiau ar 800 gal tik nesciosioms skirtos, sake nesvarbu..
Eglera416 parašė:
Nu jo idomu pagal ka... Nes as nusipirkau 400mg, tai gert po dvi pradejau. Dar pries nestuma turejau 800mg ir vaistinej klausiau ar 800 gal tik nesciosioms skirtos,…
Aš nusipirkau 400mg bet parašyta gerti po dvi į dieną tai ir gaunasi dienos norma 800mg
aš manau kad gal folio nebus perdaug
dar vyrui atsimenu daviau kelias prieš planavimą
Nastija parašė:
Grybelio bakterijos daug blogiau... kiek pamenu 3 dienas po zvakutes isskyros gausios gabaliukais buvo ir viskas... kas reikia tas jau reikia... bet man kiek zinoma…
Man vienas is pirmuju nestumo pozymiu buvo si nelaboji, tik tokia lyg lengva forma. Man labai labai daug metu nieko panasaus nebuvo, tad iskart iskilo klausimas, kuo uzsiemes mano imunitetas
vaistineje paprasiau vaisto, tinkancio planuojantiems, uzteko gal poros zvakuciu.
rakshasi parašė:
Man vienas is pirmuju nestumo pozymiu buvo si nelaboji, tik tokia lyg lengva forma. Man labai labai daug metu nieko panasaus nebuvo, tad iskart iskilo klausimas, ku…
Vienoje grupėje skaičiau kad jeigu kai pradėjai kursą tai reikia jį ir užbaigti...pati rmt nebučiau pagalvojus apie tokį dalyką kaip kažkokie grybai
buvo daugiau išskyrų kurios ale ginei nepatiko,bet dėl jų diskomforto nejaučiau, paėmė tepinelį ir "vuolia"... Sunaudosiu aš tas 8 zvakutes gal nieko nebus
meiles_kibirkstele parašė:
Dar tuo paciu paklausiu... jums temperatura nesukyla vakarais? Turiu omeny ne bazine, o matuojant pazasty. Man antra diena vakare pakyla iki 37.4...
Man iki 37,3 sukyla, bet tik vakarais 🤔
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai