huba buba parašė:
man nuo siandien nakties maudzia laabai pilva, kairej pusej kaip apendicito skausmas keleta kart laike ir atleido, cia gali buti saremiai?
Man irgi buvo taip šiąnakt, bet dabar kaip ir normaliai viskas nieko nebesuprantu 🤦😂
huba buba parašė:
man nuo siandien nakties maudzia laabai pilva, kairej pusej kaip apendicito skausmas keleta kart laike ir atleido, cia gali buti saremiai?
Man irgi buvo taip šiąnakt, bet dabar kaip ir normaliai viskas nieko nebesuprantu 🤦😂
Bučkis parašė:
Man vakar iš vakaro buvo sąrėmiai, jau džiaugiuosi reiks važiuoti ir ką tu.. Naktis, viskas OK 😁👌 bet šiandien ryte vėl ima po biški, toks jausmas, kad tuoj tuoj pr…
jo man sona atleido ir irgi liko maudimas, siandien sokiai pokiai
bandom issiperet 05.01
Joo, nuostabia naktele apturejau
as kazkodel is tu, kuri dar visai nenoriu gimdyt, o norejau dar panesiot ir pasimegaut bumsiukais pilve, nes visada gana gerai jauciausi, niekas nekankino. Tai sianakt be miego su ispudingu nugaros ir klubu skausmu
kamstis vakar isejo, bet neprasidejo niekas dar. O klubu nakti toks skausmas, kad ant vieno sono max 5 minutes gali pagulet ir reik keist kita sona, nes atrodo, kad kaulai sutrupes. I tulika ejimas tik slubom
jeigu dabar taip kasnakt, tada jau ir as noriu greiciau. 4 ryto ejau visas kitas namu lovas isgulet ir.bandyt, nieko
gerai, kad nuo siandien kasdien i stacionara stebejimui, tai bus aisku, gal jau vyksta ten kas
.Lėlytė. parašė:
Kaip įdomiai, man paskutinė konsultacija kai buvo ėjo 41 sav, ir sakė varyt į ligoninę tik po sav jei nepagimdysiu iki td...jokių kasdienių stebėjimų :hmmm:…
Man planinis cp numatomas, todel reikes kasdien vaziuoti, stebes nuo siandien ar dar gali tempti kuo arciau termino ar ne
noretusi istempti. Terminas 05.08.
KristiS parašė:
Joo, nuostabia naktele apturejauas kazkodel is tu, kuri dar visai nenoriu gimdyt, o norejau dar panesiot ir pasimegaut bumsiukais pilve, nes visada gana gerai ja…
As jau senai su tais skausmais gyvenu 😂 taip ir prasivartalioju nuo vieno sono ant kito atrodo taip skauda
kamstis man nuo penkt isejes o veikla sustojus
tai va taip ir guliu nuo vakar ziuresiu ka sakys snd. Kiek cia leis pernesiot. Nors nelabai ir begaletu leist ilgai.
Naktis rami, ismiegojau puikiai
Inguciuxs parašė:
Man prieš 2 savaitės sakė, kad galiu bet kada gimdyti, bet dar nešioju pilvukąRyt pas daktarutė žiūrėsim ką šį kartą pasakys
Terminas 10, daug kas sako, kad…
As pries 2 savaites dar nesijauciau, kad jau tuoj, o dabar kazkaip galvoju, kad gal but tikrai jau bet kada
Net ir bet kada uz 10 dienu
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai