Mettija parašė:
Kaip rengiat mazylius einant miegot? As dedu body ilgom rankovem bet vis vien veidukas ypac skruostai ir smakras išberti😕
pas mus irgi isberta visa. nesuprantu ar nuo prakaito ar del maisto?
Mettija parašė:
Kaip rengiat mazylius einant miegot? As dedu body ilgom rankovem bet vis vien veidukas ypac skruostai ir smakras išberti😕
Benukas21 parašė:
musiskiui sitaip patinka miegoti, kai pilveli pucia tai uzkiuliuojam taip ir miega ramei, o ir pilveliui gerai kai ant jo paguli, arba seip irgi greit uzmiega sitoj…
O pats kažkaio nesimigdo?
nes čia jau mane kiti gąsdina , kad vaikas tik su papuliu ir sugebės miegoti, jei taip ir toliau
Ruta_K parašė:
O kaip jus migdot savo mažuosius? Nu mano realiai tik ant papulio, valgo kokiais 40-50min.. vyras sako, gal jau priklausomas vaikas nuo papones kitaip tai reali…
Aš kai dar turėjau pieno buvo tokia pat situaciją- užmigdavo tik prie papo, ir kai jau pastebėjau kad su pienių situaciją blogėja galvojau kad bus tragediją su miegu, bet atradom sau naują būdą 😁 apsikabinimai 😁😁😁. Apkabinu mažylė, veiduka prie veiduko, biški pasimuisto ir užmiega. O man čia toks malonumas toks pagulejimas ❤
Mettija parašė:
Tai jums turbūt hormoninis bėrimas. Su miegu ir sukaitimu čia nedusija. Mums ir išberta, gyd sakė nieko daryti nereikia.
Adriana1990 parašė:
Aš kai dar turėjau pieno buvo tokia pat situaciją- užmigdavo tik prie papo, ir kai jau pastebėjau kad su pienių situaciją blogėja galvojau kad bus tragediją su mieg…
Mes ir panašiai migdomės, prisiglaidžiam vienas prie kito, nes maniškis ant papulio tik kartais nulūžta, o jei pakeli atsirūgt pribunda
nemiegalius jis, ne į mamą
Rasyte7 parašė:
Sveikos ar naidojat oro drėkintuvus?
Naudojam, nusipirkom, kai nuo pat parsivežimo į namus su nosim nesusitvarkėm.. nežinau kiek pas mus drėgmės %, bet kai įsigijom - lengviau kvepuoja. Ir naudojam dar kaip naktinę lempą, nes pirkom tokį, kur šviečia skirtingom spalvom, labai fainas ir kaip dekoras namie
KarmiI parašė:
Tai jums turbūt hormoninis bėrimas. Su miegu ir sukaitimu čia nedusija. Mums ir išberta, gyd sakė nieko daryti nereikia.![]()
Tada mano hormonai pasiuto😁 dar vaikas gražiu veidu nebuvo😞 bet jie atsiranda kai atpila nakti o as pražiopsau ir ji miega ant slapio. Spuogai maži raudoni🤔
Dojuzaa parašė:
Naudojam, nusipirkom, kai nuo pat parsivežimo į namus su nosim nesusitvarkėm.. nežinau kiek pas mus drėgmės %, bet kai įsigijom - lengviau kvepuoja. Ir naudojam dar…
Gal galit parodyti, ir kur pirkot?🙂
wilddreamm parašė:
Aš kaip tik dėl bėrimų buvau pas daktarę, tai mums maisto netoleravimą pripaišė... bandysiu ataisakyti vištienos ir kitų alergenų. Žiūrėsim kaip reaguos.
Agnet parašė:
Mamos, kaip jūs maitinat mažiukus? Pagal valandas, ar pagal poreikį? Draugė sakė kad rekomenduojama iki mėnesio maitinti pagal valandas, o vėliau pagal poreikį🤷♀️…
Pradžioje kai sunkiai svoris augo žiūrėjau kad maitinimas būtų kas 3 valandas, tai dabar maitinu pagal poreikį, kuris yra kas 2.5h dažniausiai 😊
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai