Rutaka parašė:
Aš kaip tik dėl bėrimų buvau pas daktarę, tai mums maisto netoleravimą pripaišė... bandysiu ataisakyti vištienos ir kitų alergenų. Žiūrėsim kaip reaguos.
…
ka tik vistienos suvalgiau
as jau nezinau. visas veidukas pabertas
Rutaka parašė:
Aš kaip tik dėl bėrimų buvau pas daktarę, tai mums maisto netoleravimą pripaišė... bandysiu ataisakyti vištienos ir kitų alergenų. Žiūrėsim kaip reaguos.
…
ka tik vistienos suvalgiau
as jau nezinau. visas veidukas pabertas
Ginte313 parašė:
Nezadinu, kiek miega tiektik kai jau pabunda reikia greit suktis, nes tokio garsumo gaisrine paleidzia ponulis, kaip zveriukas grieba papa ir net niurnedamas val…
Pas mus irgi sirena😁 o kaip su krūtine reikalai kai nežadinat? Nes man tai kietėja🤦♀️
Agnet parašė:
Pas mus irgi sirena😁 o kaip su krūtine reikalai kai nežadinat? Nes man tai kietėja🤦♀️
Kieteja ir man, bet kadangi maitinu ir misinuku, tai nebeprisipildo taip labai daug, kad jausciau diskomforta
Kitu atveju zadinciau ir as:))
wilddreamm parašė:
ka tik vistienos suvalgiauas jau nezinau. visas veidukas pabertas
O jus žinot kad jum nuo maisto ar tik spėjat? Nes mums visa galvytė ausytės žandukai kaklas nubertas. Bet mums hormoninis bėrimas, nuo 3 sav prasidėjo. Vieną dieną daugiau kitą mažiau būna, po truputį jau mažėja
Ginte313 parašė:
Kieteja ir man, bet kadangi maitinu ir misinuku, tai nebeprisipildo taip labai daug, kad jausciau diskomfortaKitu atveju zadinciau ir as:))
O kaip Jus maitinat? Vieno maitinimo metu duodat kažkiek pieno ir kažkiek mišinuko, ar viena karta pieną, kita- mišinuka?
sabinaa1 parašė:
Sakykit o kaip su pirstinytem ar dedat ir kada jas nuimti?
Nė karto nedėjau 😊
wilddreamm parašė:
ka tik vistienos suvalgiauas jau nezinau. visas veidukas pabertas
Na man sakė privengti daug baltymų turinčio maisto, o vištieną keisti į kalakutieną. Tai bandysiu žiūrėti. Tikiuosi padės. Taip pat vakar išmaudžiau lakyšių vonelės, tai sakyčiau kai kurie bėrimukai sumažėjo.
KarmiI parašė:
O jus žinot kad jum nuo maisto ar tik spėjat? Nes mums visa galvytė ausytės žandukai kaklas nubertas. Bet mums hormoninis bėrimas, nuo 3 sav prasidėjo. Vieną dieną …
Hormoniniai nuo alerginių skiriasi. Dėl to ir geriausia pasirodyti daktarui, kad galėtų identifikuoti koksai bėrimas ir ką reiktų daryti toliau 😊
Adriana1990 parašė:
O kaip Jus maitinat? Vieno maitinimo metu duodat kažkiek pieno ir kažkiek mišinuko, ar viena karta pieną, kita- mišinuka?
Labai ivairiai, kaip iseina
Buna isvalgo viena kruti, antra ir uzsnusta.. nebepraso. Buna po mp pavalgius pakeliu atsirugti, o jis kaip geniukas kalena i peti man ir matau, kad nedavalge, o krutine jau tustoka, tai dar misinuko padarau ir visa porcija 120ml. isgeria. Arba nakti jei labai gaisrine paleidzia, o krutys jauciu neprisipildziusios iskart misinuka padarau. Dabar kaip tik kabo ant papo, suvalge misinuko porcija, nemanau, kad alkanas, bet zirzejo spaudesi prie manes, tai jauciu, kad labiau nusiraminimui dabar mane naudoja:)) tai tiesiog intuityviai darau, laiko maitinimu neseku, nakti kiek nori, tiek miega, 23 diena pas gydytoja, tai jei pasakys, kad svoris auga viskas gerai, tai nieko ir nekeisiu
nors matau, kad auga kleckas, sliauztai jau kiti isaugti 😃
sabinaa1 parašė:
Sakykit o kaip su pirstinytem ar dedat ir kada jas nuimti?
Nedėjau išvis niekada
mariposita parašė:
Nedėjau išvis niekada
Nu mums daktarė dėti sakė kadangi naguciu kirpti negalima tai net nežinau kaip elgtis. Gyditoja ganėtinai sena tai net nežinau. Nes bijau kad akyciu nesusizeistu nes nagai kaip pas Vanaga
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai