Paskalis parašė:
Mamos, ar duodat vaikuciams vandens/kitokiu skysciu be pieno ar misinuko?
Ne, o kam? Tokiem maziem pilnai uztenka mp/pm, daugiau noeko nereikia tikrai iki pusmecio.
Paskalis parašė:
Mamos, ar duodat vaikuciams vandens/kitokiu skysciu be pieno ar misinuko?
Ne, o kam? Tokiem maziem pilnai uztenka mp/pm, daugiau noeko nereikia tikrai iki pusmecio.
E.Va parašė:
Bet del vandens davimo kas pm maitina tai net gyd siulo duot jei vaikas nori, nekist jokiu budu tik, ir cia ne tarybine poliklinikos gyd o santarose, bet ciagal vasara aktualiau. Tai nera butina bet nieko blogo
E.Va parašė:
Kartais uzkietejimu pasitaiko, gal vanduo pagelbetu kazkiek. Esu girdejus, kad maitinant misinukais galima vandenuko duot, bet kad tik nepakenkt.
Pagrindinis dukters maistas yra pm, na ir mp, kai pavyksta isiulyt kruti.
Aurineja parašė:
Bet del vandens davimo kas pm maitina tai net gyd siulo duot jei vaikas nori, nekist jokiu budu tik, ir cia ne tarybine poliklinikos gyd o santarose, bet ciagal vas…
Pirma nuo 3 men, misriai maitinau iki kol tik pm liko. Tai apie vandeni sake, tik jeigu skysciu truktu, vasarai. Bet taip tai sake, kad nereikia iki primaitinimo kitu maistu.
Aurineja parašė:
Bet del vandens davimo kas pm maitina tai net gyd siulo duot jei vaikas nori, nekist jokiu budu tik, ir cia ne tarybine poliklinikos gyd o santarose, bet ciagal vas…
Tai mano mama ir mociute vis stebisi, kaip cia vandens neduodu😁
Paskalis parašė:
Kartais uzkietejimu pasitaiko, gal vanduo pagelbetu kazkiek. Esu girdejus, kad maitinant misinukais galima vandenuko duot, bet kad tik nepakenkt.
Nu, tai misinuka, savo mityba reikia atitaikyti. Pirmukui is antro karto tinkanti jam pm atradau. Pirmai aptamili naudojo, tsi dieve padek kaip netiko: labai stipriai uzkietejo viduriukai (zirniukais, stulpeliais kakojo ir labai sunkiai, skaudziai), zalias kakutis buvo, raitesi vaikas is skausmo. Pakeiciau pm ir baigesi nesamones, radau tinkama ir daugiau kitu neieskojau.
E.Va parašė:
Pirma nuo 3 men, misriai maitinau iki kol tik pm liko. Tai apie vandeni sake, tik jeigu skysciu truktu, vasarai. Bet taip tai sake, kad nereikia iki primaitinimo ki…
Taip sutinku, jei vaikas maitinamas mamos tai bet kada atsigert gali, o pvz vasara sukaista misinio neprikisim, cia butent vasara pasiulymas is gyd buvo.
Paskalis parašė:
Tai mano mama ir mociute vis stebisi, kaip cia vandens neduodu😁
Jo, jo man irgi su pirmu stebedavosi, komentuodavo. Dabar su antra nelenda, maitinimo klausimsis, kai viena diena su pirmu uzraukiau ta tema.
Kazkokioj temoj vasara maciau klausima ar gali vaikui vandenuko duot tai jezau kaip uzpuole arsios kad atrodo sieros rugsties duot ruosiasi, vos ne prazudys vaika vandeniu, tai irgi galvojau kad cia blogis, bet pasirodo nieko baisaus
Jei vaikas nevalgnus tai aisku vanduo nereikalingas jam bet jei edrus tai vanduo nepamaisys. Mes tai ne tik vandenuka o ir arbatas gavom, gal po 20 metu vel tokia rekomendacija bus🤷
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai