Leinall parašė:
Va sian dar nutariau dasipirkti![]()
Aš irgi likus keliom dienom iki termino datos vistik nusprendžiau pasisiūti lizdelį. Vis dvejojau, ar reikia, bet nusprendžiau, kad vistik reikia.
Leinall parašė:
Va sian dar nutariau dasipirkti![]()
Aš irgi likus keliom dienom iki termino datos vistik nusprendžiau pasisiūti lizdelį. Vis dvejojau, ar reikia, bet nusprendžiau, kad vistik reikia.
egle2x parašė:
Man jau šiandien prasidėjo 42 savaitė. Su gydytoja esam sutarusios, kad pirmadienį guluos skatinimui, nebeleidžia daugiau vaikščioti, nes mažoka vaisiaus vandenų...…
manes pirmadieni toks pats scenarijus laukia
nors vandenu pakanka ir viskas kaip ir ok, bet pradejau tinti, kaip bandele
tai siekiant isvengti galimu riziku, pasiunte pirmadieniui i ligonine, kad ziuretu ir sprestu. vis tikiuosi, kad kazkas prasides, nes vakar baisiai maude pilva ir nugara, negalejau net pasisukt, sian pykina, vidurius leidzia, tai nezn ar is baimes ar kokia pradzios pradzia prasideda 😀 man 40+5
egle2x parašė:
Aš irgi likus keliom dienom iki termino datos vistik nusprendžiau pasisiūti lizdelį. Vis dvejojau, ar reikia, bet nusprendžiau, kad vistik reikia.![]()
Smagu, kai pačios mokate :))
egle2x parašė:
Aš irgi likus keliom dienom iki termino datos vistik nusprendžiau pasisiūti lizdelį. Vis dvejojau, ar reikia, bet nusprendžiau, kad vistik reikia.![]()
Super
na isbandysim jau greit
egle2x parašė:
Jausmelis laukti po termino yra labai ne kažką... Nelinkėčiau nei vienai (suprantu, kad yra ir žymiai blogesnių scenarijų, bet šis irgi ne iš lengvųjų, turiu omeny,…
Visiškai sutinku! Man jau daugiau nei savaitė po termino, kasdien ir kasnakt laukiu ir tikiuosi, bet jokių požymių... kai buvo 5 dienos po termino, gydytoja norėjo atskirti membranas, bet kadangi vaikeliui viskas gerai, vandenų pakako, paprašiau to nedaryti. Sutiko, liepė kai bus lygiai 41 sav nuvažiuoti į savo gimdymo namų stacionarą. Nuvažiavau ten ketvirtadienį, pažiūrėjo toniukus, pažiūrėjo vandenis, viskas gerai. Leido laukti namie vėliausiai iki antradienio ryto... jei nieko, atskirs membranas ir nuleis vandenis. O tikrai norėtųsi, kad natūraliai viskas būtų, neskubint vaikelio. Bet tuo pačiu jau ir ilgokai jis ten užsibuvo...
egle2x parašė:
Wow, kokia jus saunuole! 🤩😍
Neturiu laiko jau kada ka pasiskaityti ir parasyti miego stoka aiskiai atsispindi ir ieskau laiko kada pamiegoti kartu su mazyle bet ir tai jautrumas neapsakomas tik krupteli ir tu jau ant koju 😅 daug valgom labai ypac nakti dabar bandom atgauti prarasta svori, jau taip norisi greiciau namo palisti po dusu ir normaliai susitvarkyti atrodyti kaip zmogus taip ir negavom palatos su dusu ir wc kadangi ta diena buvo daug gimdanciu ir ju tiesiog neliko tai teko imti atskira palata tokia kokia buvo 😁 sveikinimai visoms pagimdziusioms kaip pastebejau daktare ir sake jog 13d gime visos mergaites ir tik vienas berniukas 😂😂😂
Meškute27 parašė:
Labai jus noriu palaikyti tikrai nuoširdžiai.Iš kur semiates stiprybes? O kai lauketes berniuko ar jau tada zinonote jog gims ligotas ar tyrimai rodė?…
Tik kai gimė pamatė 3 parą kad pulsas aukstas ,padarė echoskopija ir pamatė kad sirdute neišsivysčiusi ,norėjom paduoti ginekologe į teismą kad darė echo ir nematė kad sirdies puse nėra ,bet kainuotų daugiau nervų nei naudos . O kas dėl stiprybės ,nėra jos kaip matote nuo tų nervų pačiai su sveikata blogai . Ligoninėj prieš kelias dienas nustatė epilepsija ,turiu gerti vaistus .
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai