evelina29 parašė:
Pries pagrindini duri suleido vietone nejautra. Bet vis tiek jautesi toks bukas skausmas. Bet tikrai pakeliamas. I ranka katetiri istate dar pries operacija leido k…
Gykit sveìkatos!
Priminkit kodel jums paskirtas CP?
evelina29 parašė:
Pries pagrindini duri suleido vietone nejautra. Bet vis tiek jautesi toks bukas skausmas. Bet tikrai pakeliamas. I ranka katetiri istate dar pries operacija leido k…
Gykit sveìkatos!
Priminkit kodel jums paskirtas CP?
Akile parašė:
Turiu klausimuka keliom merginom membranu atskirimas suskatino gimdyma? Ir per kiek laiko? Nes man siandien taip padare, vaikstant maudzia pilvo apacia, nugara. Gal…
Man padare membranu atskirima, sake buvo uzdaras ir kietas kaklelis ir po dvieju paru prasidejo saremiai.
Pikciuk parašė:
Pilvo diegliai prasideda 4-5 savaitę, dar turit laiko valgyt viską![]()
Gal
nes atėjusi iš poliklinikos slaugytoja nustebo, kad be diegliu
Rasyte7 parašė:
Gal kieno terminas 27d.kaip savijautos?
Na, ne 27, bet 31 d. Tai daznai kietas, kaip akmuo pilvuks. Praeita nakti tai net i wc vare, dideliam reikalui, ko paprastai niekad to nedarydavau tokiu metu.
Rasyte7 parašė:
Mano. Pilvas kietas ištisai, nebesuminkštėja, skauda pilvo apačią, strėnas ir nugaros apačią. Toliau eiti jau nebegaliu, nes skauda, lovoj vartytis nebegaliu, nes skauda. Bet nieks nevyksta, taip ir gyvenam
kaip jūsų savijauta?
Rasyte7 parašė:
Mano terminas 26d. bet kažkaip dar ramu...😌
wilddreamm parašė:
ar po kaklelio apziuros kam prasidejo veikla? man sian tikrino, db maudena pilva, nugara skauda, pilvas kieteja.
Ir mano siandienine savijauta tokia pat kaip jusu nupasakota po membranos atskirimo. Pirma kart per visa nestuma tikrino apacioj. Ir galvoju ar tiketis ko nors siankat ar dar ne. O taip noris, tai vis vaikstau po visus namus, tikiuos privaiksciosiu ☺🤞
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai