Mėtall parašė:
nk negalite padėti ,nebepagydoma .
Jetus kaip gaila kad nieko neimanoma padaryti 😭😭😭
Mėtall parašė:
nk negalite padėti ,nebepagydoma .
Jetus kaip gaila kad nieko neimanoma padaryti 😭😭😭
Waivora parašė:
Tai jauciames ko gero gan panasiai 😂😂😂 as gal nlb velyku, bet tikrai iki anktadienio garantuoju, kad nieko neivyks... o ir pagal mano skaiciavimus ne anksciau 23 vi…
Pagal mano skaičiavimus turėjau 10 diena gimdyti, bet ramu kolkas 😂 o aš kaip tik tikiuos, kad iki švenčių sulauksim
bet panašu, kad kuo labiau laukiam, tuo labiau jis neskuba 😂
Marija1996 parašė:
Kaip jaučiates 39 neštumo savaite? Ar labai jaučiasi tas sunkumas kaip reikia apsirengti, apsiauti batus ar išlipti iš lovos?
Na, aš neišlaukiau iki 39 savaitės pagimdžiau 38 savaitę, bet jokio sunkumo nejaučiau, pati visur važinėjau, ėjau. Manau čia labai individualus dalykas
Milija1 parašė:
As po vizito sake 1,5 prasiveres bet nei kamscio nieko... o jis dar yra ar jau nebe kai jau tiek prasiveres? 🤔
Man ir būtų įdomu sužinoti...
Ameliya parašė:
Mamos, kurios jau pagimdėte, ar labai gausiai kraujavote po visko? Ar užteko higienos priemonių (paketų, sauskelnių) sau? Gal kokių patarimų turit? Ir kaip reikalai…
Aš korsetų nenešiojau. Nežinau, ar prireiks, nes labai gerai traukiasi. Iškart po gimdymo, tai gausiai kraujuoji, labai patogu didesnio dydzio sauskelnes, tada ir pilvo nespaudžia. Dabar jau užtenka paprastų paketų, nakčiai tik didesnius deduosi. Na, bet nevisoms vienodai būna. Man tai dar kirpta tarpvietė nesugijo, labai svarbu nesisėst, o aš pradžioj nelabai saugojaus, apmalšina skausmą žvakutėmis.
Aurineja parašė:
Aciu nuraminot, jus AGN jei neklystu, as irgi. Tai labai "draugiska" vaiko atzvilgiu tik jau varau i kelnes, o kas jei kuria nakti prasides naturaliai, nu zodziu st…
Man irgi stresiukas ima, bet kažkaip galvoju kad kadangi pirmieji vaikai gimę po cp, ir tai įvyko 37+0 sav. Tai realiai nepatyriau aš nei kas yra paruošiamieji sąrėmiai, nei kas yra išėjęs kamštis ar nubege vandenys, juolabiau nzn kas tie tikrieji sąrėmiai taigi kitaip tariant nors vaikas ne pirmas bet net ir prasidėjus veiklai tikriausiai niekas labai greit nevyktų ir spesiu nuvažiuoti ir net palaukti kol mane suruoš cp 😅
Krown parašė:
Man irgi stresiukas ima, bet kažkaip galvoju kad kadangi pirmieji vaikai gimę po cp, ir tai įvyko 37+0 sav. Tai realiai nepatyriau aš nei kas yra paruošiamieji sąr…
Laikom kumscius, blogiausias scenarijus turbut butu savaitgalis, naktis..🙊kaip tycia dar maudena pilva visa diena, o dar 10 d pratempt.. pas mane gulimas rezimas ijungtas nuo siand
evelina29 parašė:
Sveikinimai.![]()
Bijojau siaubingai, prašiau nakčiai valerijonų nors nelabai padėjo, ryte verkiau iš baimės, operacinėj su manim kartu stalas drebėjo...Nuo operacijos pradžios praėjus 10 min, supratau, kaip kvaila buvo bijoti... Gydytojai ir visas operacinės personalas buvo tiesiog super... Iki operacijos galo nebebijojau, o nuobodžiavau ir laukiau, kad greičiau pasibaigtų
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai