Severinaa parašė:
Sveikos,gal kuri pirkotes vonele ir gali patarti kur nusipirkti?😊
Aš irgi bazėje pirkau vystymo stalas su vonele
Severinaa parašė:
Sveikos,gal kuri pirkotes vonele ir gali patarti kur nusipirkti?😊
Aš irgi bazėje pirkau vystymo stalas su vonele
saules.spindulelis parašė:
Kiek sveria jūsų mažiukai?
Man 36+5d. Terminas liepos 27d.
Mums 37+2d.vakar buvom pas daktarė, sveriam 2300kg.esam labai mazytes ir kudute sakė, 😍o pagal normas mažiausias turėtumėm sverti 2490kg.
manopaslaptis parašė:
Sveikos mamytes! Tos kurios pagimde pries 2 ar daugiau savaiciu. Ar buvo taip, kad kraujuot nustojote, po to vel pradejot? 🤔
Čia liepinukės, dar pradedame "ristis"
Labai geras straipsnis apie kraujavimą čia - https://mamoszurnalas.lt/kaip-po-gimdymo-valosi-gimda/
_nataly_ parašė:
Visą nėštumą nebuvo kada forumų skaityti, bet į galą nėštumo, terminas liepos 13d. prisijungiu prie jūsų pasnekesiu😚 jau laukiu nesulaukiu kada pasirodys kas pilvel…
Liepos 13 d ir man terminas. Man irgi nesirode labai ilgai. 8 menesi pasake kad mergaite. Na tikiuosi nepasikeis lytis😀 arba dar gali iskrest poksta 😀
Vikužiukas parašė:
Sveikos merginosskaitau forumą ir vis neparašiau, terminas liepos 13 d. Pirmas vaikas, labai laukiu ❤️ Noriu jūsų paklausti kaip paskutinėmis dienomis sekate ju…
Mano liepos 12d. Ne kasdien, bet zymiu. Iprastai , per aktyvuji jo laika 30min. zymiu judesius. O kai neuzrasineju, tada tiesiog atkreipiu demesi ar judejo.
Vikužiukas parašė:
Sveikos merginosskaitau forumą ir vis neparašiau, terminas liepos 13 d. Pirmas vaikas, labai laukiu ❤️ Noriu jūsų paklausti kaip paskutinėmis dienomis sekate ju…
Maniškis juda bet jau žymėti mažiau nes dar prieš savaitę kaip reikalas judėdavo.o db labiausiai kaip tėtis su dukra kalbina😃o mums liepos 8 terminas.
Niekad nežymėjau judesių, pagal Šveicarijos daktarus tai neturi prasmės ir yra atgyvena
tai aš jų klausiau ir nežymėjau. Tiesiog jaučiu ar taip juda kaip visad, ar ne. Tai jei bus keista, kažkokie pakitimai judesių ar pan, tada kreipsiuos, bet kol kas viskas kaip visad, net stipriau vis
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai