2020.04.27 20:49 (prieš 6 m.)
sim-ali parašė:
Zinokit baltu pavydu pavydziu Jums, kad taip maitinotes. As nuo darbo buvau ipratus pavalgau ryte apie puse 8 tada 14val pietus ir 20 val vakariene grizus is darbo …
As visa nestuma nekantravau kada galesiu pagaliau uzsimaut savo sportinius batus ir varyyyyt aug, greitai, toli 😀 ir variau, po 17km pirmais menesiais, dabar sumazinau, svoris grizo ir kazkaip uztenka ir maziau nubegt, manau pagrindine klaida, kuria darot, tai yra dideli tarpai tarp valgymu, todel vakare norisi organizmui "atsigriebt". Pvz as ryte maitinu maze kose ir pati ta pacia valgau, saukstelis jai, saukstas man, tik mano pvz avizu kose buna su obuoliu, cinamonu, sauksteliu riesutu sviesto, o ji be nieko megsta ta pacia avizine, nu aisku, aliejuko ar sviesto jai idedu, pavalgo, pazaidziam, uzmigdau ir tada ruosiu pietus, kol miega, ar kazka, principe stengiuosi laikytis rezimo pagal ja, ji uzkandziauja, as irgi minimaliai vaisiu koki, ar sumustini, ir taip kazkaip vakare neuzklumpa alkis, nes kas kiek lsiko kazka isimetu i skrandi.
Dar toks pastebejimas kad valgot vakarais saldumynus, nes Jums truksta energijos, angliavandeniu ir taip gaunas, kad greiciausiai ju gaunat is bandeliu, saldainiu ir tt., jeigu sunku nevalgyt vakarais, tai pasistenkit pilnaverti maista geriau rinktis, ypatingai gerai baltymini maista vakare, zuvi, varske, nu kiausiniu gal,ar kokia lesiu kose. Lenviau virskinasi baltymai ir nevirsta papildomais riebalais, kaip angliavandeniai "nesudeginti" nakties metu