Karolynchik parašė:
Mamos as jau einu is proto🤯😳 🆘
Patarkit kaip elgtis ka daryt...
Obtainlasiuku suduokit nuo pilvo putimo🙂🤔o pries valgy keiciat pampersa
Karolynchik parašė:
Mamos as jau einu is proto🤯😳 🆘
Patarkit kaip elgtis ka daryt...
svajone. parašė:
Nes manoskis pries valgi pakeistas pampersas ir kuo puikiausiai valgo penkias min tada atruginu ,patapsnoju per nugaryte,ir toliau valgo
Sveikos kaip galvojate ar po soskes ir buteliuko vaikas dar kada paims normaliai papa? 😣 viskas gal ir buvo gerai kol neatsidureme ligoninei.labai dar tikiuosi maitinti pati bet jau prarandu vilti nes spieneli vis blogai apzioja ir tampo spjauna vel griebia.
O su kakojimai irnpas mus bedeles jei per para neisikakoja tragedija.
minetre parašė:
O pas ji liezuvelio pasaitelis ne per trumpas?
kai gime viena daktare sako reiktu pakirpt ir pakirpo,kai pasikeite pamaina atejo kota,sako vaziuokit tegul apziuri zalgirio klinikoj.Bet kai nuejom pas seimos sako nereik jei valgo normaliai(nes tuo metu bedu nebuvo)
Laume1234 parašė:
Mes tokią situaciją turėjome irgi, nežinau, ar suveiks, bet bandykite kiekvienu atveju, kai tik pradeda verkti pakelt vertikaliai.atrūgti/atgauti normalų kvėpavimą.…
bet jis kai verkia tai visa laika,mes buvom bande kad kokius 3kart per maitinima atsikelt atsirugt,bet ziuriu kad atpylineja tik daugiau nuo to atruginimo,tai nebekeliu.Retai kada atpila dabar. Bet kaip sakot,jis tikrai pakeltas staciai nusiramina,bet kaip susija tie diegliai ir gulima poza,atsigula valgyt rekia pakeliam neberekia,ir svarbiausia kodel ima kruti bet isspjauna iskart.Tada atrodo pats pyksta kad isspjove ir griebia vel bet nepaima nes vel kazkas neitinka🤯😑
NomedaSk parašė:
O kaip zinote, kad vaikas jau sotus, nori tik nusiraminti, o ne valgyti?![]()
tai jis neberyja pieno,tik ziaumoja kruti ir kimarina.😊 vadinas nebevalgo o raminasi,seip "kramsnoja" hubabuba😅
svajone. parašė:
lasiukai duodami,jau su tais lasiukais ojezau 😅 dabar ketvirta rusy bandom,nezinau man nesiskiria poveikis👀 pampersa keiciam pries valgant,o jei prisipildo maitinimo metu keiciam ir vidury visko,tada tesiam maitinima👌🏼
Karolynchik parašė:
Tik beda ta,kad as jau vis maziau to malonumo jauciu.Labai norejau maitint pati ir pan,bet dabar labiau noretusi issirekt ar padauzyt galva i siena nes kantrybe zia…
Pas mus vakarais lygiai tas pats būna, ima Papa spjauna, rėkia vėl ieško, paėmęs tampo speneli skaudžiai ir vėl tas pats. Tai aš tada ji pasikeliu, pakalbinu, atruginu ir vėl bandom valgyt, dažniausiai po to jis jau gerai valgo. 🙂
Laume1234 parašė:
Mes tokią situaciją turėjome irgi, nežinau, ar suveiks, bet bandykite kiekvienu atveju, kai tik pradeda verkti pakelt vertikaliai.atrūgti/atgauti normalų kvėpavimą.…
Man ir sitas visada padeda, matyt oro burbulas stovi ir neleidzia normaliai zysti, palaikau staciai, atsirugsta, kartais siek tiek atsipila, paglostau, aprimsta ir toliau zinda
Su pirmuoju man buvo dideles bedoa del valgyvo ir pilveliu. Zviege klyke vos paguldytas valgymo pozon. Su kakojimu bedu buvo. Visi daktarai praeiti, lasai isbandyti. Papas tik apsnidusiam ikisamas budavo. Skaiciavau kiekviena valgymo sekunde. Bet viskas del pilvelio reikalu buvo. Tiesiog reikejo belenkiek kantrybes ir asaru abieju islietu. Pagerejo pradejus primaitinima. Visoms dideles dideles kantrybes
rrmorganxxx parašė:
Pas mus vakarais lygiai tas pats būna, ima Papa spjauna, rėkia vėl ieško, paėmęs tampo speneli skaudžiai ir vėl tas pats. Tai aš tada ji pasikeliu, pakalbinu, atrug…
as dar buna keiciu soske su papu tokiais momentais: pradeda muistytis prie papo-kisu soske, pora kart patraukia apsiramina-pakeiciu i paruosta papa. Ir po keliu kartu jis pasisotina iki galo ir uzmiega normaliai tada, su tute.
Karolynchik parašė:
Tik beda ta,kad as jau vis maziau to malonumo jauciu.Labai norejau maitint pati ir pan,bet dabar labiau noretusi issirekt ar padauzyt galva i siena nes kantrybe zia…
Mano kartais pradeda muistytis kada atsirugt nori, arba kai istustina kruti, tada duodu kita ir vel ramiai valgo ;)) o kartais buna, kad tiesiog nori zyst, o ten bega pienas ir jam nepatink, tai tada soske duodu ;)))
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai