A.u.r.a. parašė:
Vandenį su actu maišau ir su merliuku valau. Tą skylutę su ausų krapštuku. Bet reikia dažnai plauti, kad neapsineštų.
Nuvat acto neturiu nes siaio isvalyt neimanoma, kazkaip labai prilimpa tos kalkes....
Su gimtadieniu!
A.u.r.a. parašė:
Vandenį su actu maišau ir su merliuku valau. Tą skylutę su ausų krapštuku. Bet reikia dažnai plauti, kad neapsineštų.
Nuvat acto neturiu nes siaio isvalyt neimanoma, kazkaip labai prilimpa tos kalkes....
Su gimtadieniu!
Eziukas parašė:
Nuvat acto neturiunes siaio isvalyt neimanoma, kazkaip labai prilimpa tos kalkes....
Ačiū 😊
Mano difuzoriaus instrukcijoj buvo parašyta taip valyti. Buvau truputį apleidus, tai irgi iškart apsinešė.
Karolynchik parašė:
tai jo kainos heliu pripust ziaurios,rekomenduociau pirktis baliona zinokitlabiau apsimokes
as gaila paskutine diena pasidomejau tuo
yra ju pirkti nediduk…
Nu aš jau prisipirkau balionų 😁 galvojau gal pigiau bus 🤔🙄🙂 beto galvojau kad jie gal neturės tokiu spalvų kokių aš noriu
Kaip vargstu su pripratininu prie darželio.... Jau antra savaite, o ne tik, kad negereja situacija, o tik blogeja. Vakar ir šiandien po valanda palikau viena, bet istisai verkia ji. Šiandien isvis sake buvo pikta labai nieko nevalge negere, ka beduotu viska mete i šonus,nieko nenori, niekas neidomu
Eziukas parašė:
Kaip vargstu su pripratininu prie darželio.... Jau antra savaite, o ne tik, kad negereja situacija, o tik blogeja. Vakar ir šiandien po valanda palikau viena, bet i…
mum su pirmagimiu visi verkimai baiges tada kai eme ir isvede vyras i ne as ;) tik vedu as - apsikabina verkia nenori paleist, net dabar kai 3 metai!! Kai veda vyras tai ate ate ir nueina su daina
Pabandykit apsikeist!!
Eziukas parašė:
Nuvat acto neturiunes siaio isvalyt neimanoma, kazkaip labai prilimpa tos kalkes....
Tai galima kitokią rūgštį naudoti, nebūtinai actas. Pvz., citrinos rūgštį arba miltelius nuoviroms šalinti, kur virduliui skirta. 🙂
Eziukas parašė:
Kaip vargstu su pripratininu prie darželio.... Jau antra savaite, o ne tik, kad negereja situacija, o tik blogeja. Vakar ir šiandien po valanda palikau viena, bet i…
oho kaip sunku:/taip bet reik laiko ir turetu apsiprasti😇🙏🧸ir nores buti su kitais vaikais.man tai varo is proto nei gert nori nei valgyt bet mes namie bunam..
Mamulė_Mamulė parašė:
mum su pirmagimiu visi verkimai baiges tada kai eme ir isvede vyras i ne as ;) tik vedu as - apsikabina verkia nenori paleist, net dabar kai 3 metai!! K…
Vyras puse8 darbą pradeda, tai gautu ja vest jau 7 valnda. Labai anksti, ji tik keliasi tokiu laiku ir su broliu nuvedu ant 9val abu....
Nu tikrai kazkaip nefaina kai su ašarom palieku ir pasiimu visa nusiverkusia...jau tik auklėtoją pamato, kad link jos arteja iskart dudas paleidzia. O tikrai geros aukletojos,stengiasi, buna tik su ja... Vargelis... Bijau net pagalvot kad uz savaites jau visai dienai palikt turesiu
ar eina dar kurios vaikelis taip velai miegoti apie 24h?as negaliu anksciau uzmigdyt supu su krutine stumia o po visa lova duodas vietos neranda ant galvos visaip vartaliojas🙈uzminga istraukiu kruti ir po 20min kzk vel verkslena sedas vercias🤦🏼♀️ir taip duodames nakti.ryte keliasi apie 9 bet nuo paryciu tai isvis papulio nepaleidzia.miegam salia