olia2603 parašė:
Tai aisku😁😁 seip pagalvojus tai ir tu mazu lopsiuku negalima tada🤔 mazai oro ten😂😂😂
Tai apie lopšiukus kaip ir apie lizdelius nieko dar blogo neraše tai galima
olia2603 parašė:
Tai aisku😁😁 seip pagalvojus tai ir tu mazu lopsiuku negalima tada🤔 mazai oro ten😂😂😂
Tai apie lopšiukus kaip ir apie lizdelius nieko dar blogo neraše tai galima
skirmantukas parašė:
Tai apie lopšiukus kaip ir apie lizdelius nieko dar blogo neraše tai galima![]()
![]()
![]()
Svarbu kad apie vezimelius nepradetu sakyt kad kenkia kazkuom😱😱😂😂😂
skirmantukas parašė:
Va va ir nedirbt dar![]()
Man noras vis uzeina
nuneriau batelius, megztuka, kojnytes baigiu megzt... nors tu kojniu turiu laaaabai nemazai, visos like nuo pirmagimio
Dar isardysiu nevykusi megztini ir dickiui megziu
Maljorka82 parašė:
O aš nepirkau tų apsaugėlių. Ar tikrai jų reikia? 🤔
Maniskis labai galva dauze i groteles kol miegojo lovyteje, tai iki pat kol perkelem i didesne lova miegojo su jom.
MamaB parašė:
As pirkau, nes buvo graziam komplektuke su patalyne.![]()
![]()
Bet is pradziu nedesiu, skaiciau, kad geriau jas naudoti kiek didesniam leliukui, jei po lovyte laba…
Dabar ir as neapkraunu, pirmagimiui norejosi max
Emilija. parašė:
Man noras vis uzeinanuneriau batelius, megztuka, kojnytes baigiu megzt... nors tu kojniu turiu laaaabai nemazai, visos like nuo pirmagimio
Dar isardysiu nevy…
Kai pirmas vaikas atrodo visko reikia, visko norisi😂🙊
Bianka parašė:
Maniškiai du puikiai ir be apsaugėlių užaugo. Kol visai mažiukas tai net nerekomenduojama del oro cirkuliacijos ir dulkių. O šiaipkaipjau norit 🙂
MamaB parašė:
As pirkau, nes buvo graziam komplektuke su patalyne.![]()
![]()
Bet is pradziu nedesiu, skaiciau, kad geriau jas naudoti kiek didesniam leliukui, jei po lovyte laba…
Na, jei reikės, gal vėliau nusipirksiu. Kolkas apsieisim be. 🙂 tik lovytės neturiu kur statyt, gaunasi prie radiatoriaus ir netoli balkono durys 🤔 gal nlb gerai?
olia2603 parašė:
Žinok su antru panašiai
bet tada pradedi mastyt ar reikia,o su pirmu tas mastymas išjungtas buna
skirmantukas parašė:
Žinok su antru panašiaibet tada pradedi mastyt ar reikia,o su pirmu tas mastymas išjungtas buna
![]()
Ane? Maniau su antru gal paprasciau😂 nebera to tokio kad visko noriu visko reikia🙊😂🙈 kaip man dabar.. nors seip, pagal mane tai as dar nedaug esu pripirkus🤔😂
Maljorka82 parašė:
Na, jei reikės, gal vėliau nusipirksiu. Kolkas apsieisim be. 🙂 tik lovytės neturiu kur statyt, gaunasi prie radiatoriaus ir netoli balkono durys 🤔 gal nlb gerai?…
Na kad balkono durys šalia tai sakyčiau nieko baisaus, svarbiausia nedarinėt jų kai leliua lovytėj bus. O dėl radiatoriaus tai jaučiu nieko gero.. aš pati miegu prie radiatoriaus, tai arba atsikeliu visa šlapia arba skaudančia galva...
olia2603 parašė:
Tai baikit, man antras ir as nusipirkau du gultukus, nors turejau viena dar pirmagimio. Tiek kad viena palieku pas tevus savo, kita turiu namie, na dabar namie du, neva kad nereiktu nesiot is 1a i 2a
Ir vezimeli jau issirinkau antra, pas tevus nusipirksiu, kad butu. Daznai vaziuoju pabut, kai su vienu vaiku kruva daiktu budavo, dabar su dviem... O vezimelis nemazas ir vietos uzima.
olia2603 parašė:
Ane? Maniau su antru gal paprasciau😂 nebera to tokio kad visko noriu visko reikia🙊😂🙈 kaip man dabar.. nors seip, pagal mane tai as dar nedaug esu pripirkus🤔😂…
Man ir visko reikia,po to taip ijungiu smegenys ir pagalvoju ar tikrai
bet va jeigu ta akimirka vyras tarkim sunervjntu,fsio viskas nupirkta butu
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai