Kviečiu jungtis būsimas 2019 m. Sausio mėnesio mamytes
2019 m. Sausio mėnesio mažyliai ❤️ (Archyvas iki 2018.08.27)
2019 m. Sausio mėnesio mažyliai ❤️ (Archyvas iki 2018.11.21)
Kviečiu jungtis būsimas 2019 m. Sausio mėnesio mamytes
2019 m. Sausio mėnesio mažyliai ❤️ (Archyvas iki 2018.08.27)
2019 m. Sausio mėnesio mažyliai ❤️ (Archyvas iki 2018.11.21)
skirmantukas parašė:
Už lapkriti ka dirbot gausit gruodi,aš išejau lapkriti i atostogas iki dekreto ir gausiu už atostogas tik gruodi kaip alga moka taip ir gausituž lapkriti,gruodž…
Man irgi dar ne viską išmokėjo, neskuba. Manau gruodžio pradžioje kai ves visiems atlyginums, tuo pačiu ir mano sutvarkys.
Mazuttaitt parašė:
Man irgi dar ne viską išmokėjo, neskuba. Manau gruodžio pradžioje kai ves visiems atlyginums, tuo pačiu ir mano sutvarkys.
Supratau tada
Mazuttaitt parašė:
O tai nuo kokio skiepo vaikas autistu tapo? As kazkaip netikiu, kad butent nuo skiepo.
MMR. paziurekit dokumentini filma per www.filmai.in "Vakcina" arba Vaxxed šiaip jei įdomu...
Mazuttaitt parašė:
O tai nuo kokio skiepo vaikas autistu tapo? As kazkaip netikiu, kad butent nuo skiepo.
Nu tai ir netikėkit aš net nesiruosiu Jūsų čia itikinet man vienodai Jūs tikit ar ne, ar skiepisit ar ne, vaikas tai Jūsų. Aš tik sakau dėl ko pasikeite mano požiūris į skiepus , nes anksčiau galvojau, kad tai panacėja nuo visko ir savo pirma mergaite esu visom vakcinom suskiepijus ir +1 papildoma prevenar savo noru.
Mazuttaitt parašė:
Tai ir neskubes,nes juk už lapkriti gruodi mokes
Del skiepų,mano nuomonė,tai jeigu neskiepytas susirgs autizmu,nebus ka kaltinti,bet jeigu paskiepijus jis daug ankščiau,išriškėja tampa kaltas skiepas,nes juk paskiepijom ir yra ka kaltinti. Net esu girdejus vienos mamos pasakyma,kad skiepiju ir jeigu kažkas nutiks kaltinsiu skiepa,o jeigu neskiepyčiau kaltinčiau tik save. Žodžiu ši tema neišsemema,bet nemanau kad ta puse kuri skiepija jau ant tiek nesidomi,aš skiepysiu,bet ne visais
Mazuttaitt parašė:
MMR cia yra bomba, o ne skiepas. Turiu kliente, kurios vaikas tapo autistu nuo sio skiepo. Tiesiog pati papasakojo, kad po jo sukilo temperatura iki 42, gulejo reanimacijoj ir tt, kai atsigavo, sake litas vaikas buvo, veliau su laiku nustate, kad autistas. Bet ji nelabai domisi tais skiepais kaltina, kad ne privacioj klinikoj pasiskiepyjo, o paprastoj ligoninej.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai