Kristina322 parašė:
Ne neidentiski! 😀 aha jau dabar ir as galiu pasakyt kad geras jog dvynukai😂 bet kai suzinojau buvau soke, nes nezinojau , kad seimoje isvis buvo dvyniu 😂😂😂😂…
Geras:))) kaip reagavo visi? 😂
Kristina322 parašė:
Ne neidentiski! 😀 aha jau dabar ir as galiu pasakyt kad geras jog dvynukai😂 bet kai suzinojau buvau soke, nes nezinojau , kad seimoje isvis buvo dvyniu 😂😂😂😂…
@Xsiu@ parašė:
Be galo dziaugesi 😀 visiem tai atrodo kad kazkas nerealaus 😂 o as nezinojau kur detis nes man toks sokas buvo 😂 as ejau privaciai pasidaryt skana nes galvoju pirmas vaikas nezinau ar viskas gerai o kai pasake , kad du tai juokas per asaras 😂 bet dabar jau viskas gerai 😀
Beibis1 parašė:
Merginos turiu dar viena klausimeli 🤗 gal kurei teko niestumo metu gerti antibijotikus? Kokios pasekmes?? ;)
Teko, bet niežėti nenustojo... Labiausiai padeda nusiprausti, arba netinget pasikasyti
o jums dažnai niešti (niežti)?
Beibis1 parašė:
Merginos turiu dar viena klausimeli 🤗 gal kurei teko niestumo metu gerti antibijotikus? Kokios pasekmes?? ;)
Jokiu, yra tam skirtu antibiotiku, kurie neturi jokios įtakos nestumui.
Kristina322 parašė:
Be galo dziaugesi 😀 visiem tai atrodo kad kazkas nerealaus 😂 o as nezinojau kur detis nes man toks sokas buvo 😂 as ejau privaciai pasidaryt skana nes galvoju pirmas…
As youtube ziurejau video, kur moteris per echo suzino kad laukiasi dvyniu
Kai gydytojas pasake kad mato 2 beibius...... Moteris pradejo ant vyro rekti, kad cia tu kaltas!!! 2!!!! As busiu stora!!!! 😂
Bet juokingiausia, gydytoja jai sako, kad ne vyras cia kaltas
Nes 2 skirtingi namukai, dvyniai neidentiski... Sako, cia jusu 2 kiausineliai buvo!!! 😂
O vyras juokesi visa laika, sako, tai va kodel tavo menesines tokios gausios buna 😂
@Xsiu@ parašė:
As youtube ziurejau video, kur moteris per echo suzino kad laukiasi dvyniuKai gydytojas pasake kad mato 2 beibius...... Moteris pradejo ant vyro rekti, kad cia …
Juokiuosi balsu..😄😄😄😄
Bituteles parašė:
Juokiuosi balsu..😄😄😄😄
As irgi juokiausi 😂😂😂 Ypac is to vyruko, nes jis taip juokesi is zmonos :DD
Kristina322 parašė:
Wow kaip smagu 😍! Tikiu, kad šokas pradžioj 😁 Mano sesuo turi neidentiškų dvynių porelę 😊 Mes visi irgi buvom šoke, nes dvynių kaip ir nėra giminėj 😁 Dabar jiems beveik 3 metukai, nu nerealūs vaikai ir begalinis džiaugsmas 🤗
-Aiva- parašė:
Wow kaip smagu 😍! Tikiu, kad šokas pradžioj 😁 Mano sesuo turi neidentiškų dvynių porelę 😊 Mes visi irgi buvom šoke, nes dvynių kaip ir nėra giminėj 😁 Dabar jiems be…
Mano sesė turi neidentiskas dvynes😊 joms jau greit7m.❤️
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai