Jolvita parašė:
Pas mane terminas 21 bet, jeigu tai paruosiamieji tai tik tokie pamaudimai kaip per menesines kartais.
Per menesines niekada neskaudėdavo nieko ir nežinau kodėl
Jolvita parašė:
Pas mane terminas 21 bet, jeigu tai paruosiamieji tai tik tokie pamaudimai kaip per menesines kartais.
Per menesines niekada neskaudėdavo nieko ir nežinau kodėl
kasiuse parašė:
Patikėkit kai ateis laikas tikrai nesumaisysite tiktų saremiujie tikrai skausmingi ir jie būna regulerus
Jau kaip prasideda tai tikrai nesumaišysi, man kaip buvo tai as su 8cm atsiverusiu kakleliu namuose buvau dar laukiau iki tol kol nebeiskentejau ir issikveciau greitaja ,saremiai kas 3min arba 2min prasidedavo bet uz tai pagimdziau per valandziuke(pirmas vaikas)
Gabijaaaa parašė:
Tai dabar dar paaiskinkit kodel terminui suejus siuncia i stacionara? Juk ten kiek suprantu apziura-prieziura. Tonusai, ug, spaudimai ir tt. 🙄
Man ir rytoj terminas, tai israse sava ginekologe siuntima i klinikas Kaune ir sake ryt vaziuoti, lai jie sprendzia ka toliau, nors jokios rimtesnes veiklos nera. Kartais pamaudzia ir tiek.
pupa19 parašė:
Jau kaip prasideda tai tikrai nesumaišysi, man kaip buvo tai as su 8cm atsiverusiu kakleliu namuose buvau dar laukiau iki tol kol nebeiskentejau ir issikveciau grei…
Man net niekas netikrino kiek prasivėre...
Garbane 24 parašė:
Man ir rytoj terminas, tai israse sava ginekologe siuntima i klinikas Kaune ir sake ryt vaziuoti, lai jie sprendzia ka toliau, nors jokios rimtesnes veiklos nera. K…
Na pas mane visa nestuma mergaites svoris atsiliko. Siandien klinikose buvau, tai 38+3 mergyte 2700 sveria. Plius nustatytas GD nors rodikliai visada normose. Tai vat nelabai suprantu. Vienom leidzia pernesioti ir po 10 dienu, o man sake termino diena ateiti greiciausiai siuntimui i stacionara 🙄 ir klinikose patarciau uzsiregistruoti pas Simanaviciute, ejau visa nestuma pas ja ultragarsu, nu super daktaryte. Visada su sypsena priima, pajuokauja, nuramina, svelni. Siunte kazkada tonusu darytis, tai net po darbo valandu atejo paziureti kaip man sekasi, o kita iseitu namo.
Amelia2019 parašė:
Buvo keli vakarai, kad labai smarkiai verke, raitesi, tikrai mates, kad labai jam skauda... O po to pradejom suspensiją naudoti, tai buna paverkia, bet jau tikrai n…
Ačiū👍🙂
no.no. parašė:
Nesuprantu, šiandien pilvas kietėja beproto. Kartais jau reik pakvėpuoti taip Normaliai😳😄😄 kas kokia 20-30min, ir iškart toks karštis išmuša, įdomu ar jau čia ženkl…
O, dar nesubyrėjot 😊 Kada Jums terminas buvo? Man irgi nuo panašių “sukietėjimų” viskas prasidėjo 😉
Gabijaaaa parašė:
Na pas mane visa nestuma mergaites svoris atsiliko. Siandien klinikose buvau, tai 38+3 mergyte 2700 sveria. Plius nustatytas GD nors rodikliai visada normose. Tai v…
Aciu, meginsim ryt vaziuot, bent vandenu kieki ir kaklelio stovi paziures. Dabar realiai net vyruko svorio nezinau. Geguzes pradzioj ziureta 2.300 kg buvo.
17 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai