Buzhule parašė:
Nuotaikos praskaidrinimui![]()
Situacija - vakar su vyru užsidarėm restorano tualete, aš pusnuogė, stovom ir spėk…
O kodėl jūs maitinat tualete? Ar čia tiesiog pokštas?
Buzhule parašė:
Nuotaikos praskaidrinimui![]()
Situacija - vakar su vyru užsidarėm restorano tualete, aš pusnuogė, stovom ir spėk…
O kodėl jūs maitinat tualete? Ar čia tiesiog pokštas?
ner.noreikiene parašė:
Aš jau 3 dienas nevalgau pieno produktų, kiaušinių, kukurūzų, sojos, glitimo turinčių produktų ir sutapimas ar ne, bet pieno pastebimai sumažėjo (aš traukiu, tai ma…
Aš nuo 10.01 nevalgau. Kaip sekas jums? Man sunkoka, bet mėgstu mėsa, nusipirkau duoną be glitimo, verdu sorų, grikių, ryžių, avižų košes. Salotas su mėsa valgau. Blynus kepu iš ryžių ar avižų miltų, banano ir ryžių ar kokoso pieno.
Mėnesį bandysiu ir žiūrėsim.
Reikia nunešt išmatas o viskas į pampį susigeria. Nžn kaip paimti.
Dėl pieno irgi bijau kad nesumažėtų. Nebus pieno tada bus mišinys ir valgysiu ka noriu bet nenoriu šitaip.
Austeja_ parašė:
O kodėl jūs maitinat tualete? Ar čia tiesiog pokštas?![]()
Na, buvome itališkame restorane, jauki atmosfera, salėje nebuvo kur privačiau pamaitinti, mašina toli priparkuota. Tualetas tai jaukus mažas kambarys
o kadangivis dar turime problemų su nevalgiadieniais, tai reikia privatumo. Tualetas geriausiais variantas buvo
Buzhule parašė:
Na, buvome itališkame restorane, jauki atmosfera, salėje nebuvo kur privačiau pamaitinti, mašina toli priparkuota. Tualetas tai jaukus mažas kambaryso kadangivi…
Nepagalvokit, kad kabinėjuosi, tiesiog mes kol kas niekur neiname (dėl viruso, ne dėl maitinimo), tai perskaičiau ir pagalvojau, kaip elgčiausi. Ir, atvirai, nežinau. Nesu žindymo entuziastė, laikau tai natūraliu procesu, bet kol kas nėra tekę maitinti sūnaus kažkur viešai. Na, išskyrus parke ant suoliuko prisidengus, kad jo neblaškytų aplinka.
Austeja_ parašė:
Nepagalvokit, kad kabinėjuosi, tiesiog mes kol kas niekur neiname (dėl viruso, ne dėl maitinimo), tai perskaičiau ir pagalvojau, kaip elgčiausi. Ir, atvirai, nežina…
Na, o mes kaip tik stengiamės kuo daugiau išeiti (žinoma ne į susibūrimus, muges, parodas ar kt), pagrinde pas draugus, į parką, pas senelius į sodybą ir tt, kad vaikas priprastų prie kitų žmonių (aišku, niekas jos į rankas neima ir neciupinėja), važinėjimo, naujų garsų.
Vakar dar buvo graži proga, nes krikstyjome mažąją. Šiaip, kai su vyru išeiname, tai stengiamės papulti į tarpą tarp maitinimų, bet dabar jau taip susibalamūtino, kad neatspėsi ir kartais tenka maitinti kur gaunasi
Buzhule parašė:
Na, o mes kaip tik stengiamės kuo daugiau išeiti (žinoma ne į susibūrimus, muges, parodas ar kt), pagrinde pas draugus, į parką, pas senelius į sodybą ir tt, kad va…
Tai žinoma, nelaikysit gi alkano vaiko
sveikinu pakrikštijus! Labai smagu, kad tokią mažą
mes nesiryžom šiemet dar.
Sveikos. Turiu klausimą. Mums 16:00 valandą pas gydytoją, skiepas nuo meningokoko, liepė prieš atvažiuojant įdėti paracetamolio žvakutę. Klausimas. Ar galiu įdėti valanda prieš ir ar nieko blogo nenutiks? Nes mums 15:00 val pas neurologę, tad namo nevažiuosim, o tiesiai pas gydytoją. Ačiū. 💐
Karoliutė20 parašė:
Sveikos. Turiu klausimą. Mums 16:00 valandą pas gydytoją, skiepas nuo meningokoko, liepė prieš atvažiuojant įdėti paracetamolio žvakutę. Klausimas. Ar galiu įdėti v…
Mes iskart po skiepo isidejome, pasiemem su savim ir po proceduru vaiko ir mamos kambariuke susitvarkem
Karoliutė20 parašė:
Sveikos. Turiu klausimą. Mums 16:00 valandą pas gydytoją, skiepas nuo meningokoko, liepė prieš atvažiuojant įdėti paracetamolio žvakutę. Klausimas. Ar galiu įdėti v…
Galite dėtis, visai nesvarbu, tik atsiminkite kelinta h tiksliai dejot, nes sekančią reikia dėti praėjus 6h
Karoliutė20 parašė:
Galite dėti, aš taip dariau, nieko nenutiks
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai