Jugasinka parašė:
aš pirkau čia, kokosų-grikių čiužinį https://ramusvaikas.lt/miego-komplektai/ciuziniai/ciuziniai-kudikiu-lovytems/
Mes taip pat iš ramus vaikas pirkome
Jugasinka parašė:
aš pirkau čia, kokosų-grikių čiužinį https://ramusvaikas.lt/miego-komplektai/ciuziniai/ciuziniai-kudikiu-lovytems/
Vivi33 parašė:
38+3 svoris dakė 3023 nežinau jai paklaida 400 g ir į žemesnę pusę tai liūdesys....
O kodel jus tokia ankstyva? Sedi gyventojas? 🙄
DaivAda parašė:
Na, ar stojotės, mamytės, jau supuojančios leliukus ant svarstyklių? 🙈
Minus 8. Tik šiandiena paleido.tai kaip ir viskas nukrito. Aišku su pilvuku dar reiks padirbėti.
Vivi33 parašė:
38+3 svoris dakė 3023 nežinau jai paklaida 400 g ir į žemesnę pusę tai liūdesys....
38 echo rodė 3095g, 38+3 gimė 3428g.
Amelija22 parašė:
Gal žinot kas yra tas kamštis prieš gimdyma jis matomas ar kaip ar jausis kai isiais🤔
Galite pastebeti ant kelnaiciu toki kaip zeles gabaliuka. Gleives tokios tik tirstesnes. Galite tiesiog ir nepastebeti kai jis pasisalins, tiesiog tualete.
Sveikos! Man virs 39sav. Del tam tikru mano asmeniniu ligos istorijos detaliu mane siandien nusprende siusti gimdyti
i perinatalini centra (pasirinkau Kaune, nes arciau namu Klaipedoje). Galbut kuri nesenai ten gimdete? Ar daiktus susideti tuos pacius kaip iprasta, o galbut yra kazkokiu isskirtiniu reikalavimu, kaip pvz, Klaipedoje tureti savo epidura?
Kokie siaip atsiliepimai? Kaip ten privaziuoti? Gal zinot kokia tvarka dabar su vyro ileidimu ir pan? 😅🤷♀️
Man sestadieni, 15d., sueis 40sav. o tik siandien suzinojau, kad i Kauna... Na bet geriau anksciau nei veliau :)) Bukit geros, pasidalinkit bent nuogirdomis, nes visiskai netiketa cia viskas mums..
Gant-e parašė:
Pas mus 38+3 buvo 3,5 kg 🙈
Juk vistiek čia netikslus svoris,paklaida 400g.
Mums sake bus mažas leliukas,paskutinem dienom žiurėjo sako 3kg.
Gimem 3490g🙂
SimonaBu parašė:
Juk vistiek čia netikslus svoris,paklaida 400g.
Mums sake bus mažas leliukas,paskutinem dienom žiurėjo sako 3kg.
As tikiuosi kad paklaida bus ir nesvers 4 kg
Pupa uo parašė:
O koki išsirinkote jus? Aš tai norėčiau dvipusio labiau, kad jei nepatiks tas kietas tada apversim 🙈😁 čia radau maiza, aš leliukas vadinasi, atrodo neblogas, reikes važiuoti apžiūrėti, kai vesim ta brokinį 😁
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai