Inga0514 parašė:
Mamytes kurios jau supuoja mazylius kiek pampersu 1 nr sunaudojot? Ar tik pirmom dienom? Paskui didesnius pirkot?
Mes ilgokai 0-inius pamersus naudojom, gal iki 3-4 savaičių, o į 2 numerį perėjom tik 2,5 mėnesių kažkur
Inga0514 parašė:
Mamytes kurios jau supuoja mazylius kiek pampersu 1 nr sunaudojot? Ar tik pirmom dienom? Paskui didesnius pirkot?
Mes ilgokai 0-inius pamersus naudojom, gal iki 3-4 savaičių, o į 2 numerį perėjom tik 2,5 mėnesių kažkur
Inga0514 parašė:
Pirmom dienom iki savaites laiko naudojom monny
dabar 3sav naudojam 1nr
ir manau dar tikrai reiks pirmo numeriuko. Sveriam 3.8kg abu
Aš dar nau
Inga0514 parašė:
Aš dar naudoju 1 numeriuka😊
Only_good_souls parašė:
Merginos ar su epiduru gimdysit kas naturaliai bandysite?![]()
Kol kas nesvarsčiau
nežinau ką nuspręs gydytojai - cezaris ar naturaliai, jei natūraliai, tai norėčiau su
Laukine parašė:
Aš dar naudoju 1 nr ir panašu dar tikrai naudosim bent mėnesį.
Dabar sw 2.5 ir 2.6 kg išeiga 10 vnt 1 -nam per para. Naudoju pampers. Huggies gav…
Kaip jums sekasi? Kiek laiko dar laikys ligoninėje? Kaip Jūsų pačios sveikata?
Aš pradžiai nupirkau moony, bet manau po to išbandysim kaip Jūs, tikiuosi tiks ir kiti!
Inga0514 parašė:
1nr beveik pusantro mėn naudojau, 2nr taip pat nedaug, dabar 3 nr naudojam
Laukine parašė:
Aš pati puse velnio, labai kojos tinsta tik. Nugara skauda bet dar kentėt galima.
Galiu tik įsivaizduoti Jūsų nerimą, bet tikiu, kad puikiai tvarkysitės!
Sveikatos mažiukams! ❤️
O tinimas čia gal nuo kokių lašinių - linkiu, kad ir nugara greit praeitų, nemalonus tas skausmas!
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai