Vittt parašė:
Taip, dabar galima pasiimti 30 kalendorinių dienų, iki kol vaikui sukaks metai. Tai nebūtina iškart po gimimo.
Tikrai nebūtina iškart po gimimo. Galima atsiimti per 12 mėn. Nuo gimimo. Čia pakeitimai, tik nežinau kada jie atsirado.
Vittt parašė:
Taip, dabar galima pasiimti 30 kalendorinių dienų, iki kol vaikui sukaks metai. Tai nebūtina iškart po gimimo.
Tikrai nebūtina iškart po gimimo. Galima atsiimti per 12 mėn. Nuo gimimo. Čia pakeitimai, tik nežinau kada jie atsirado.
Sejlia parašė:
Kas savaitę nuo 38savaites?![]()
Nuo 37 turbut
Aš irgi toliau puškuosiu 😔...terminas suėjęs, veiklos jokios...patikrino tonus snd, tai panelę žadinti reikėjo...ir saldainių, ir vandens, ir
pajudėti..ko tik nedariau..vos vos po pusvalandžio prasibudino, svarbu viskas ok... Reikėjo 4 ryto važiuoti tonų rašyti, nes kai pradeda maltis tai apie miegą galiu tik pasvajoti...bet jau ir mane neviltis ima...beveik 4 cm, o ji sau toliau laikosi įsikabinusi pilvo🤦🙈🤷 ..apima jausmas - amžinai nėščia 😑🤦😁🤣 keista, kai du anksčiau, o šitą greičiausiai skatinti reikės..
Vittt parašė:
Aš donejausi, skaičiau įstatymąvyras jau pasiėmė atostogas. Ėmė nuo 04.12, nors gime dukra 04.08. viskas ok
![]()
Kada sodroj prašymą pildo kai baigiasi? Aš jau nepamenu
paryziete parašė:
Aš irgi toliau puškuosiu 😔...terminas suėjęs, veiklos jokios...patikrino tonus snd, tai panelę žadinti reikėjo...ir saldainių, ir vandens, ir
Oho kiek jau daug cm. Man ir terminas jau, bet tik 1.5 cm ir kaklelis sake visiskai nepasiruošęs dar. Tai laukiu dar savaitę. Bet pas mane mazai juda mazylis, nors tonai geri. Tik kad dideli vaikeli pranasauja 🙄 nors pagal gyditojus didelis sakitosi nuo 4500 g. 🙃pagal echoskopa
paryziete parašė:
Man 39savaite 4-5cm buvo atsivėre, be jokios veiklos, tai kirpo vandenis. 🙈
Brigita112 parašė:
Man 39savaite 4-5cm buvo atsivėre, be jokios veiklos, tai kirpo vandenis. 🙈
Minėjo ir man, kad jeigu neprasidės gimdymas, tai nuleis vandenis..
Mama__ parašė:
Oho kiek jau daug cm. Man ir terminas jau, bet tik 1.5 cm ir kaklelis sake visiskai nepasiruošęs dar. Tai laukiu dar savaitę. Bet pas mane mazai juda mazylis, nors …
Aš irgi bijau, kad tiek išnešiojus bus didelis kleckas 🙈😑 nelengva tokius mažiukus stumti 🙈
Agne_S parašė:
Mamytės kas jau turit kūdikėlius ar keletą vaikučių, ar teko susidurti su situacija, kai vaikutis trumpam nustoja kvėpuoti, o paskui pajudinus, pakutenus vėl praded…
Mano taip budavo. Bet kiek pamenu gyd. sake nieko baisaus. nors man baisokai atrodydavo. mano net nejudinant pradedavo kvepuoti, tiesiog keliu sekundziu nekvepavimo terminas budavo. Gal su gyd. pasitarkit dar
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai