JuditaS parašė:
O as nesusimasciau del baltos lovytes teplumo... Mano virtuvinis baltas nu nzn, tikrai negyvenu su purvinu, valosi kaip visi, o jei nesluostysi, spalva nepades cia.…
Gal nuoroda galima? ☺️
JuditaS parašė:
O as nesusimasciau del baltos lovytes teplumo... Mano virtuvinis baltas nu nzn, tikrai negyvenu su purvinu, valosi kaip visi, o jei nesluostysi, spalva nepades cia.…
Gal nuoroda galima? ☺️
MLiepsna parašė:
Va ko nelaukiu,tai pirmo karto po gimdymo 😬
atsimenu mano draugas tai susinervino, aš tokia įsitempusi buvau bijojau skausmo dar kažko 😂😂😂
Aiste1559 parašė:
Sveikos, ar planuojate darytis nėštumo fotosesiją? Jei taip, gal ką galėtumėte rekomenduoti Kaune? 😊
As darysiuosi balandzio gale, bet Vilniuj. Pradzioj ieskojau Kaune, bet kazkokia tragedija, neradau nieko gero 😂 Per daug isranki gal esu, bet kad dabar kas antras fotografas tapes ir nei su retusu moka dirbt nei su kampais 🤦♀️ Man nebent grazios foto Kaune pas (Darius Gedvila, Nerijus ir Gintare) instagrame taip vadinasi 🥰 Bet Vilniuj tikrai didesnis pasirinkimas ir manau nera didelis atstumas pavaziuoti iki jo 🙈
vabaliukas555 parašė:
As darysiuosi balandzio gale, bet Vilniuj. Pradzioj ieskojau Kaune, bet kazkokia tragedija, neradau nieko gero 😂 Per daug isranki gal esu, bet kad dabar kas antras …
Pas ką užsirašėt Vilniuje? Ir kokios fotosesijos maždaug norite? 😊
Aiste1559 parašė:
Sveikos, ar planuojate darytis nėštumo fotosesiją? Jei taip, gal ką galėtumėte rekomenduoti Kaune? 😊
Aš balandzio 11 darysiuos pas Fotografė Snieguolė/SL fotostudija Kaune 😊
anonimee parašė:
atsimenu mano draugas tai susinervino, aš tokia įsitempusi buvau bijojau skausmo dar kažko 😂😂😂
Mano vyras tiek pat issigandes buvo,kiek ir as 🤣🤣🤣nes ziauriai skaudejo 😅ir abu nezinom test ar ne, pageres ar ne 🤣bet is mano fizionomijos suprato,kad nieko nebus 🤣
MLiepsna parašė:
Va ko nelaukiu,tai pirmo karto po gimdymo 😬
Jetau žinok kaip baisu buvo, bijojau labiau nei per pirmą kartą 🤣 mes po 6sav po gimdymo, ir tik dėl vyro nes jau nebegalėjo kentėti, jokio malonumo nebuvo, tik baimės didelės akys 🤣
Viktorinaa parašė:
O sakykit, po nėštumo pasikeitė kas nors jums? Pojūčiai kažkokie sexo metu? Ar ilgai tos puodynės formą atgaudinėja? 😃 atsiprašau jei klausimas per asmeniškas, pirm…
Aš minimaliai plyšau, 3vietose po vieną siūlę darė, sugijau greitai, ir ten grįžo į savo vietą irgi greitai
liko tokio pat siaurumo kaip prieš gimdymą 🙏 gal pusę metų mano lyt lūpos buvo tokios susitraukusios, šiaip mažosios šiek tiek didesnės už tas išorines būna, o po gimdymo ten taip gražiai sulindo, oj laiminga buvau dar ir plaukai dideliais lopais buvo nustoję ten augti, tai išvis, sakau vieni pliusai 🤣 bet deja laikinai, poto grįžo į savo vėžes viskas 🙈 bet speneliams per 2m negrįžo jautrumas 🙈
Svajonelee parašė:
Pas ką užsirašėt Vilniuje? Ir kokios fotosesijos maždaug norite? 😊
As rasiausi pas Agata Gri photography (instagrame taip), noriu pradzioj studijoj nuotrauku kaip dabar populiaru su tokiais outfitais kaip pvz - svarkas, kelnes, nuogas pilvas ir liemenele.. 🙈 ir noriu dar birzelio pradzioj Klaipedoj pasidaryt fotosesija prie juros, man labai grazu tos meniskos nesciuju foto prie juros 🥰🥰🥰 Kazkaip man patinka tas toks naturalumas nuotraukose, lengvumas..
Kanel parašė:
Jetau žinok kaip baisu buvo, bijojau labiau nei per pirmą kartą 🤣 mes po 6sav po gimdymo, ir tik dėl vyro nes jau nebegalėjo kentėti, jokio malonumo nebuvo, tik bai…
Mums irgi 🤣🤣🤣kai daktare leido,tai ir bsndem,bet vaje 🤦🤣ir dar baiges fiasko du kart,nes labai skaudejo man 🤦
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai